joi, 19 februarie 2015

Luna in Pesti

Nativii cu aceasta pozitie a Lunii sunt cei mai empatici dintre toate semnele de apa; o empatie insotita de o compasiune profunda. Sunt firi altruiste, foarte receptive la nevoile celorlalti.
Cred cu adevarat ca exista bunatate in fiecare persoana.
Sunt foarte visatoare, sensibile, avand adesea inclinatii artistice si o putere de imaginatie destul de mare.
Tind sa fie autoindulgente si prea tolerante fata de cei apropiati.
Ar trebui sa nu lase prea mult de la ei si sa nu fie prea toleranti pentru a evita ca cei din jur sa profite de acest lucru.
Uneori dau dovada de o naivitate copilareasca (in privinta unor persoane) si isi pot pierde cu usurinta echilibrul interior. Au nevoie mereu de momente in care sa fie doar cu ei insisi, pentru a-si recapata fortele emotionale.
Atat femeile cat si barbatii cu Luna in acest semn, inteleg foarte bine durerea, suferinta umana si vor face tot ce e necesar (si ce le sta in putere) pentru ca cei din jur sa simta ca au un sprijin in ei, ca le pasa.
Sunt romantici in relatiile afective si iubesc cu toata fiinta, dar sunt si foarte usor de ranit datorita sensibilitatii lor la orice ii inconjoara.
Barbatii sunt destul de timizi atunci cand trebuie sa faca un pas pentru a cuceri o persoana. Au nevoie sa simta caldura sufleteasca, sa simta ca nu vor fi respinsi (le este foarte teama de acest lucru). Au nevoie de o femeie blanda, comunicativa, statornica, intelegatoare, sa ii faca sa simta ca sunt unici si iubiti pentru ceea ce sunt. Atunci cand se indragostesc cu adevarat, nici nu se vor gandi la infidelitate.
Femeile sunt oarecum mai copilaroase; le tulbura destul de mult orice fel de agresiune, violenta de exemplu un film horror. Sunt foarte sensibile si de aceea tind sa planga cu usurinta sau sa se intristeze foarte rapid. Uneori tind sa confunde sexul cu dragostea. Le atrag barbatii cu inclinatii artistice, profunzi dar cu picioarele pe pamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu