sâmbătă, 14 februarie 2015

Luna in Balanta

Cei cu Luna in Balanta sunt caracterizati de o diplomatie perfecta. Pot face pe oricine sa se simta bine in prezenta lor, ceilalti percepandu-i plini de afectiune, empatici, cu firi blande.
Cunosc cu adevarat valoarea luxului si nu neaparat datorita confortului si al placerii; luxul costa, dar cei cu Luna in Balanta tanjesc si dupa recunoastere sociala din partea celorlalti.
Aceste persoane tind sa devina influentate de mediul inconjurator, asa ca unele companii mai neplacute le poate face mult rau. Le plac mult socializarile, iesirile in locuri elegante, selecte - acest lucru le face mult bine psihic.
Isi doresc si fac tot posibilul sa fie inconjurate de lucruri frumoase, de companii care sa se muleze perfect trasaturilor lor interioare.
Pot face compromisuri cu usurinta, sunt firi intelegatoare si destul de tolerante. Iarta cu usurinta si nu le plac certurile, disputele. Prefera sa lase de la ele decat sa fie puse in situatia de a se certa sau de a ofensa.
Nu le place sa fie singure, tanjesc dupa companie in general si sunt vesnic in cautarea sufletului lor pereche. Nu se vor simti niciodata complete pana nu-si vor gasi perechea.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii au de obicei o voce placuta, calda, un timbru vocal deosebit; sunt niste romantici incurabili. Pentru ei aparentele conteaza destul de mult.
Femeile sunt firi deschise, prietenoase, le plac flirturile dar cand se implica intr-o relatie devin fidele. Cauta un partener care sa o considere egalul sau, sa o respecte, sa fie atent si romantic asemenea ei. Sunt femei cochete, care tin foarte mult la maniere.
Barbatii devin fideli doar atunci cand se vor indragosti total. Tind sa flirteze destul de mult si se implica mai greu intr-o relatie. Le sunt pe plac femeile care nu-i sufoca cu gelozii, care-i accepta asa cum sunt (macar aparent), dar care sa stie sa-i seduca facandu-i sa se implice in relatie. Apreciaza femeile hotarate, dar mai putin ostentative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu