vineri, 13 februarie 2015

Luna in Fecioara

Luna in Fecioara inzestreaza nativii cu o mentalitate puternica si cu o memorie excelenta. Sunt firi deosebit de calculate (adesea chiar si cand par ca fac lucruri in mod spontan, sunt totusi calculate dinainte). Nu sunt impulsive, dar sunt destul de agitate in sinea lor. Doresc si au nevoie ca de aer de o atmosfera linistita, de ordine. Au sistemul nervos foarte sensibil, la fel ca cei cu Luna in Gemeni.
Intr-adevar au tendinta sa fie destul de critice, dar pot de asemenea sa se controleze la fel de usor pe cum le vine sa critice. Nu e nimic din ceea ce un nativ cu Luna in Fecioara nu poate controla la el insusi, daca-si doreste.
Sunt persoane mai rezervate, nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor, dar le face placere sa le demonstreze. Nu pun pret pe complimente, laude cat pun pret pe un gest sau o fapta ce spun cat 1000 de cuvinte.
Sunt logice, analitice, rationale, tin foarte mult la lucruri concrete, nu obisnuiesc sa se piarda in fantezii sau iluzii.
Isi doresc afectiune curata, neconditionata, sa formeze legaturi puternice, stabile care sa dureze in timp. Simt cu usurinta intentiile altora si nu le plac jocurile, superficialitatea de aceea sunt extrem de selective in ceea ce priveste compania semenilor. Le plac oamenii autentici, de incredere, cu picioarele pe pamant.
Cei cu aceasta pozitie a Lunii au o intuitie iesita din comun, penetranta. Sunt foarte sensibile la atingeri, percep cu mare usurinta starile interioare ale altora.
Majoritatea sunt foarte atente in privinta nutritiei, al stilului de viata.
Femeile sunt introspective, serioase, cu principii bine inradacinate, ambitioase. Au ceva in prezenta lor care impune respect. Se spune ca sunt femeile cu cel mai mult sange rece din intreg zodiacul. Nu se indragostesc cu usurinta. Se deschid si se apropie doar de barbati sinceri, practici, profunzi, de incredere.
Barbatii isi doresc femei serioase, stabile afectiv, responsabile, care stiu ce vor. Tin foarte mult la atmosfera caminului lor si nu agreeaza firile prea sensibile sau agitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu