luni, 16 februarie 2015

Luna in Sagetator

Persoanele care au Luna in Sagetator sunt dinamice, aventurandu-se in viata cu o mare doza de optimism. Isi exprima liber emotiile, spun exact ceea ce gandesc si sunt extrovertite.
Jupiter, planeta guvernatoare a Sagetatorului, le confera un spirit de aventura dar adesea insotit de intelepciune.
Sunt firi destul de impulsive (dar nu la fel ca cei cu Luna in Berbec), dar sunt si cumpatate.
Le plac sporturile, iesirile in aer liber si se simt bine in compania oamenilor sinceri, directi, optimisti care privesc viata ca pe o frumoasa aventura (asemenea lor).
Nu le plac regulile, restrictiile. Sunt persoane prietenoase, deschise, open minded.
In cazul barbatilor, Luna in Sagetator se simte mai puternic in sfera emotionala. Vor lupta neincetat pentru a obtine ceea ce-si doresc emotional. Sunt indrazneti atunci cand este vorba de cuceriri amoroase, dar intr-un mod ciudat, evita sa-si declare deschis dragostea. Le plac femeile care nu isi fac prea multe griji cotidiene, optimiste, dinamice, extrovertite, care sa nu le impuna reguli. Cand se indragostesc, sunt de regula fideli fizic persoanei iubite, desi emotional le este mai greu sa fie complet implicati. Cu alte cuvinte, este o adevarata provocare sa-i faca sa se implice total pentru persoanele ce-i iubesc cu adevarat, o provocare ce nu este deloc imposibil de realizat.
Femeile cu aceasta pozitie a Lunii isi fac prieteni destul de usor, sunt curajoase si incearca tot timpul sa fie intr-o buna dispozitie. Au un moral puternic, nu se deprima cu usurinta si au nevoie de un barbat care sa le fie atat prieten cat si iubit. Sunt fidele si loiale persoanei iubite, dar in ciuda faptului ca sunt fiinte extrovertite, calde, nu sunt prea pasionale intr-ale amorului. Cauta o persoana care sa aiba aceleasi idealuri si viziuni asupra lumii si care sa fie dinamica deopotriva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu