joi, 12 februarie 2015

Luna in Leu

Cei care au Luna in Leu sunt firi pline de entuziasm, niste optimiste innascute avand o mare energie launtrica. Sunt persoane directe, uneori atat de directe incat acest lucru poate deranja substantial persoanele din jur.
Le face mereu placere sa socializeze, sa fie in compania semenilor.
Au o nevoie enorma sa li se recunoasca meritele, reusitele, sa iasa in evidenta prin personalitate, prin ceea ce fac, prin tinuta, etc.
Daca nu primesc laude, apreciere, tind sa devina morocanoase, irascibile. Au drama in sange, sunt inzestrate cu talente actoricesti deci daca se decid, pot face cu usurinta o cariera in acest domeniu.
Sunt creative, altruiste, generoase, prietenoase, mereu dispuse sa umple sufletele celor din jur cu voie buna, atat timp cat sunt facute sa se simta apreciate.
Le place enorm sa primeasca complimente deci nu va zgarciti :D
Sunt firi luptatoare, perseverente in orice isi propun, energice.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt firi foarte mandre, orgolioase si tind sa se supere destul de repede. Din fericire, nu obisnuiesc sa poarte resentimente.
Femeile isi vor dori intotdeauna sa aiba ultimul cuvant intr-o disputa, barbatii sunt ceva mai domoli in acest aspect dar totusi destul de autoritari.
Ambele sexe isi doresc sa atraga atentie oriunde merg si tin foarte mult la aparente atunci cand se afiseaza in public.
Acesti oameni isi doresc alaturi persoane pasionale, extrovertite, energice, care sa se avante cu entuziasm pe drumul vietii si care sa nu le lezeze egoul sub nici o forma. Au nevoie sa se simta centrul universului fiintei iubite, sa se simta cu adevarat importanti si de neinlocuit.
Le plac flirturile, dar daca se angajeaza intr-o relatie serioasa, sunt fidele, loiale, desi vor tinde mereu sa atraga atentie din partea sexului opus. Nu le plac persoanele prea pasive, hipersensibile, pesimiste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu