luni, 9 februarie 2015

Luna in Taur

Cei care au Luna in Taur au o atitudine calma (si isi pastreaza calmul in aproape orice situatie), rareori tind sa se piarda cu firea, iar reactiile lor sunt adesea incarcate de tact. Sunt persoane ce tin la confortul material si muncesc cat este necesar pentru a obtine nivelul financiar dorit. Sunt de baza, stabile in relatiile afective, de prietenie.
Nu sunt firi impulsive, sunt mai degraba calculate, cumpatate in ceea ce spun si in ceea ce fac. Fiind deosebit de incapatanate, reusesc sa-si mentina punctele de vedere pe orice tema sau in orice disputa. Atunci cand iau o decizie, nu obisnuiesc sa se razgandeasca tocmai pentru ca se gandesc foarte bine inainte de a o lua. Le place sa-si faca planuri pentru perioade mai lungi de timp.
Tind sa simta siguranta emotionala atunci cand stiu ca au grija atat de ei cat si de ceilalti. Sunt constiente instinctiv de lucrurile pe care le au ( iar in acelasi timp si de cele pe care nu le au), iar acest fapt va reflecta felul cum se vad pe ele ca persoane. Stima de sine si lucrurile ce le poseda sunt conectate profund in cazul lor.
Acesti nativi sunt foarte rabdatori, perseverenti, generosi, cooperativi iar prin aceasta atitudine a lor tind sa atraga ceea ce-si doresc si au nevoie.
In relatiile afective, cauta in primul rand stabilitate; nu le plac certurile, dramele. Uneori au tendinta puternica de a-si trata persoana iubita ca pe una din posesiunile sale; devin foarte geloase si posesive daca nu primesc afectiunea si atentia de care au nevoie. Sunt fiinte extrem de senzuale.
Barbatul cu Luna in Taur se deschide mai greu, nu prea vorbeste despre sentimentele sale. Taurul este guvernat de Venus ceea ce inseamna ca mereu va fi un romantic. Il atrag femeile educate, cu o fire blanda, familiste si cu scopuri bine definite in viata. Daca au parte de suficienta dragoste si atentie din partea persoanei iubite, niciodata nu se vor gandi sa fie infideli. Este un tip stabil, de cursa lunga, cu picioarele pe pamant, romantic.
Femeia cu aceasta pozitie a Lunii este foarte feminina, conservatoare si uneori chiar timida. Cauta mereu sa lege relatii stabile deoarece din natura ei, ea nu poate intelege legaturile foarte trecatoare. Despartirile o ranesc profund. Este inzestrata cu o senzualitate lasciva tipic venusiana si se descurca de minune in orice isi propune. Sunt deosebit de cochete, foarte interesate de ultimile tendinte in moda, make-up. Majoritatea stiu sa si gateasca foarte bine. Este o femeie pentru care aspectul fizic conteaza destul de mult si are nevoie de un barbat educat, familist, iubitor si atent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu