miercuri, 18 februarie 2015

Luna in Varsator

Persoanele care au Luna in Varsator sunt caracterizate de o mare toleranta fata de felul de a fi al celorlalti. Ii accepta pe cei din jur exact asa cum sunt si asta isi doresc si ei de la ceilalti.
Sunt foarte deschise, comunicative, le plac mult socializarile, sa iasa cat mai mult si sa aiba cati mai multi prieteni.
Nu sunt genul de persoane care sa se supere sau sa se deprime prea usor.
Varsatorul este guvernat de Uranus, ceea ce emotional le confera acestor nativi o perceptie originala, abstracta asupra lucrurilor, o fire ce-si doreste progrese cu ardoare, independenta.
Au nevoia imperativa de a se simti libere; nu le plac constrangerile de nici un fel.
Sunt atrase catre studii, descoperiri, inventii, le face mare placere sa invete lucruri noi.
Sunt firi foarte generoase, prietenoase, neconventionale si individualiste.
Ceea ce au in comun barbatii si femeile cu pozitia Lunii in aceasta zodie este ca ambii isi doresc sa fie si prieteni si iubiti pentru perechea lor. (de fapt cam asa incepe la varsatori sau la cei cu Asc in varsator, venus in varsator sau luna in varsator :totul incepe cu un sentiment de prietenie)
Barbatii tind sa tina mai mult la structura relatiei decat la romantisme. Intentiile lor sunt bune, isi doresc sa fie fideli persoanei iubite, dar de obicei le cam fuge mintea si privirea dupa alte persoane. Aici totul depinde de femeia care o au ca iubita. Le plac femeile independente, open minded, sociabile, care sa fie intotdeauna ele insele si care sa le capteze atentia total. Isi doresc o persoana care sa le fie in acelasi timp si prietena si iubita si care sa nu le ingradeasca libertatea.
Femeile sunt foarte altruiste, cu firi dulci, profund umane. Sunt mari iubitoare de pace. Persoanele care sunt geloase, posesive si care le ingradesc libertatea nu au nici o sansa cu ele. Se vor rebeliza si razvrati cum stiu ele mai bine impotriva acestor comportamente. Au nevoie de barbati independenti, puternici si care sa nu incerce sa le schimbe in nici un fel.

2 comentarii:

  1. Asa este intr-adevar, independenta este valoare suprema incat nu permite nimanui sa i-o ingradeasca

    RăspundețiȘtergere