duminică, 15 februarie 2015

Luna in Scorpion

Nativii cu aceasta pozitie a Lunii sunt inzestrati cu o vointa si cu o forta emotionala aparte, adesea duse la extrem. Sunt fascinate de lucrurile abstracte, de mistere si au mari calitati de cercetare.
Atunci cand isi doresc sa obtina un lucru, sunt deosebit de perseverente, isi folosesc vointa din plin si de obicei obtin ce-si doresc.
Sunt deosebit de profunde, pasionale si pasionate de viata.
Nu sunt persoane prea vorbarete, dar daca uneori sunt, de regula nu prea vorbesc despre sentimentele si trairile lor. Se deschid doar in fata prietenilor adevarati, in cei care au deplina incredere. Sunt extrem de devotati fata de prieteni, persoana iubita, familie.
Emotiile lor sunt intense, izvorate direct din centrul fiintei; nu sunt deloc firi superficiale, deci nu iau nimic in mod superficial.
Nu uita absolut nimic din ce i-a ranit si din ce le-a facut bine, nu sunt nici prea iertatoare. Odata tradate, niciodata nu vor mai avea incredere.
Tin foarte mult la intimitatea lor, nu agreeaza persoanele (prea) curioase sau sa se simta urmarite, studiate.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt increzatori in propriile forte, desi tind sa aiba depresii destul de severe pe care le depasesc in tacere prin deosebita lor putere emotionala.
Au nevoie de dragoste neconditionata, de sinceritate, seriozitate si profunzime din partea celorlalti.
In relatiile afective, nu ofera prea multa libertate celeilalte persoane. Ambii iubesc intens, cu toata fiinta si cauta sa aiba o conexiune profunda, totala cu persoana iubita.
Au nevoie de cineva care sa vada sexul ca pe o experienta profunda emotionala, care sa nu incerce sa le schimbe personalitatea (caci nu va reusi).
Se indragostesc de persoane profunde, inconjurate de o aura de mister, intense emotional, care iubesc si se implica total. Sunt deosebit de protectoare si atente fata de persoana iubita si au nevoie de reciprocitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu