marți, 10 februarie 2015

Luna in Gemeni

Luna in Gemeni confera nativilor o curiozitate de top; traiesc pentru informatie, socializare, interactiune umana. Sunt firi vorbarete, mereu simtind nevoia sa impartaseasca idei, ganduri, trairi, perceptii si nu le este deloc greu sa se apropie de ceilalti.
Adesea sunt experti in comunicare; stiu cum sa vorbeasca pentru a obtine ceea ce-si doresc de la fiecare persoana. Au un dar innascut pentru asa ceva. Isi mentin mereu spiritul tanar, adesea si fizicul.
Gemenii sunt guvernati de Mercur, ceea ce le confera o minte sclipitoare, fiind si extrem de adaptabili, flexibili. Sunt de regula firi optimiste, mereu in miscare, avand mintea plina de ganduri, idei si sunt adesea agitati, stresati (datorita acestui fapt) sau se simt presionati de timp.
Luna in semnul Gemenilor face ca relaxarea sa fie foarte dificila , le este destul de greu sa se deconecteze de la problemele cotidiene.
Au sistemul nervos foarte sensibil (Mercur guverneaza sistemul nervos) si de aceea le-ar prinde extrem de bine daca la incheierea zilei ar face intotdeauna ceva ce ii relaxeaza. In felul acesta, prind puteri noi pentru ziua ce urmeaza. Nu spun ca nu ar prinde bine tuturor acest lucru, din contra; doar ca la cei care au Luna intr-un semn guvernat de Mercur (Gemeni sau Fecioara), relaxarea este extrem de dificila si tind sa-si consume energia oarecum mai repede decat restul semnelor.
Barbatilor cu aceasta pozitie a Lunii le sunt pe plac femeile care-si folosesc din plin inteligenta, cu care sa poata purta o conversatie interesanta, femeile care debordeaza de optimism si care au incredere in ele insele. Ii atrag persoanele mai deschise, sociabile, asemenea lor. Nu le plac femeile care tind sa le ingradeasca libertatea, spatiul personal. Daca devine cu adevarat interesat de o persoana, va mai renunta singurel la doza de libertate.
Femeile cu Luna in Gemeni sunt prietenoase. Pot sta zile intregi fara sa puna un strop de make-up, imbracate in trening, iar apoi pot aparea intr-o tinuta impecabila, demna de reviste :D. In dragoste adesea ezita sa inceapa o relatie cand se indragostesc. De aceea au nevoie de un barbat care sa insiste in a le cuceri. Apreciaza un barbat inteligent, hotarat, care sa-si manifeste deschis iubirea si care sa nu le ingradeasca libertatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu