duminică, 8 februarie 2015

Luna in Berbec


Este cea mai incisiva pozitie a Lunii si...extrem de fierbinte. Nativii sunt impulsivi, orientati spre actiune, fiind "dotati" cu o incapatanare deosebita (o incapatanare focoasa, ce le izvoraste direct din centrul inimii care este adesea insotita de priviri foarte expresive in genul "eu nu cedez, eu am dreptate, eu asa vreau"). Au minimum de toleranta la capitolul critica (atentie caci veti avea parte negresit de reactia lor deloc diplomata) si sunt foarte perseverenti in a obtine ce-si doresc cu adevarat. Tind sa se supere repede, mania lor fiind brusca si taioasa, dar de obicei le trece la fel de repede daca mania nu le este "alimentata" in continuare. Nativii sunt plini de curaj, se bazeaza in primul rand pe fortele proprii in orice imprejurare din viata, avand un optimism innascut si o energie vitala uriasa. Sunt persoane dinamice si mai mereu in miscare. Avand orgolii uriase, au reactie imediata cand se simt atacati. Sunt extrem de gelosi si posesivi fata de persoanele iubite.
Se spune ca Luna in acest semn zodiacal le confera nativilor un suflet de copil (am observat acest lucru in special in cazul barbatilor. femeile sunt ceva mai controlate in acest aspect). Se ataseaza repede de persoana ce o plac, dar au nevoie in permanenta sa fie alintati, mangaiati, sa se simta doriti, sa li se dea dovezi de afectiune, sa se simta cu adevarat importanti in viata persoanei iubite, la fiecare pas; altfel, se bosumfleaza si tind sa se retraga intr-un colt asemenea unui copil care a fost pedepsit pentru ca nu si-a facut tema :D
In relatiile afective sunt firi extrem de pasionale si au nevoie ca de aer, de acelasi lucru din partea persoanei iubite. Nu ar rezista langa o persoana pasiva.
Barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt mai insistenti decat femeile, mai patimasi, mai impulsivi. In sufletul lor isi doresc sa fie printi pentru persoana aleasa. Desi sunt patimasi, pasionali si sunt mai mereu cu ochii pe vreo domnisoara (se aprind foarte repede in fata unei "provocari"), in sufletul si esenta lor sunt firi traditionaliste, old fashioned si leaga relatii de durata numai cu femei la fel de aprinse, dificile, complexe, dar serioase si statornice. Isi doresc o persoana hotarata, naturala in comportament, cu suficienta putere de toleranta pentru iesirile lor vulcanice, dese, dar scurte. O combinatie intre printesa din castel si Xena il cuceresc pe viata :D
Femeile cu aceasta pozitie a Lunii au acelasi temperament la interior care tinde sa se reflecte la exterior sub o maniera ceva mai controlata si calculata. Riposteaza imediat la mizeriile din partea altora si apreciaza enorm un barbat puternic, hotarat, sigur pe masculinitatea lui.
Toti nativii sub aceasta influenta viseaza la o dragoste ca-n povesti, iar de indata ce vor considera ca si-au gasit jumatatea, dovedesc o loialitate si o afectiune netarmuita. Dragostea lor va fi ca un foc constant si puternic, manifestand si afisand interes numai pentru persoana iubita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu