miercuri, 11 februarie 2015

Luna in Rac

Persoanele cu Luna in Rac sunt caracterizate de o sensibilitate fragila, fiind usor de ranit printr-o remarca mai rautacioasa, un cuvant nelalocul lui, un gest. Nu vor uita niciodata ce i-a ranit.
Adesea pot parea mai distante sau "cu capul in nori" cum se spune. Sunt inzestrate cu multa imaginatie, tinzand sa viseze mult cu ochii deschisi.
Aceste persoane pun familia pe primul plan, fiind foarte receptive la nevoile celor apropiati si adesea tind sa puna propriile nevoi pe un plan secund. Sunt extrem de atasati de familie, de locurile natale, de tot ce tine de trecutul lor.
De regula se bazeaza foarte mult pe intuitia lor (care o au din plin) si pot simti cu usurinta starile si emotiile celor din jur. Sunt firi foarte emotionale si le fac mult rau o atmosfera negativa.
Nu prea sunt adeptii demonstratiilor afective in public (tin foarte mult la intimitatea lor) si nici nu prea le place sa vorbeasca despre sentimentele lor.
De obicei isi formeaza un cerc restrans de prieteni; nu se apropie cu usurinta de altii, desi sunt foarte empatici.
Au o capacitate afectiva enorma, dar sunt firi foarte prudente, atente de cine se ataseaza si au nevoie sa li se demonstreze ca persoanele respective merita increderea, loialitatea si afectiunea lor. Adesea au toane, tind sa-si schimbe destul de repede dispozitia, dar isi si revin la fel de repede. Sunt foarte rabdatoare si tolerante fata de persoanele apropiate.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii pun mare pret pe siguranta in relatiile afective. Daca ei simt ca nu o vor avea din plin, cu siguranta nu vor face pasul, oricat de mult i-ar atrage acea persoana. Isi doresc sa simta o conexiune profunda cu persoana iubita, sa simta ca indiferent de situatiile ce se vor ivi in viata, niciodata nu vor fi abandonati, parasiti. Au nevoie mereu de dovezi de iubire, de atentie, daca nu devin foarte irascibili, se retrag in sinea lor.
Ofera sprijin, siguranta, afectiune netarmuita, dar au nevoie sa simta acelasi lucru din plin si din partea persoanei iubite.
Pot fi infideli doar daca simt ca nu sunt iubiti, apreciati, ca nu li se acorda atentie, ca li se neglijeaza nevoile emotionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu