marți, 17 februarie 2015

Luna in Capricorn

In aceasta pozitie Luna se afla in exil, ceea ce face ca exprimarea emotionala sa fie destul de greoaie, dificila. Este cu adevarat o provocare pentru acesti nativi sa isi exprime starile interioare.
Ofera cu greu incredere celor din jur si nu se deschid cu usurinta (persoanele apropiate pot observa ca desi nativii sunt oarecum deschisi fata de ei, exista totusi o mare doza de retinere in exprimare si nu numai).
Au niste suflete calde, afectuoase, dar nu lasa sa se vada acest lucru atat de usor. Ceilalti trebuie sa merite afectiunea si increderea lor.
Sunt persoane care au adesea ambitii personale inalte, pline de perseverenta, avand suficienta rabdare pentru a obtine ceea ce-si doresc (atunci cand este vorba de scopuri mai dificil de atins).
Au o mentalitate puternica, nu dau inapoi atunci cand intampina obstacole in calea pe care o aleg.
Nu vor uita sau ierta niciodata persoana care ii va pune obstacole in calea realizarii viselor ce le au.
Nu se simt confortabil in prezenta persoanelor straine.
Isi tin ascunse nesigurantele personale si au o putere uriasa de autocontrol.
Barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt firi calme, conservatoare si tin mult la traditie. Cei dragi se pot baza mereu pe sprijinul lor si se vor simti mereu protejati. Isi doresc inndependenta financiara de la varste destul de fragede. Sunt devotati, cuvantul "infidelitate" nu exista in personalitatea lor, iar afectiunea lor este constanta si statornica. Ii atrag femeile care isi doresc legaturi de durata, serioase, manierate, blande si senzuale.
Femeile cu Luna in Capricorn au aceeasi dorinta ca barbatii cu aceasta pozitie a Lunii: sa fie independente financiar inca de timpuriu. Se maturizeaza emotional destul de repede; sunt puternice, feminine si oarecum timide. Cauta relatii de durata si sunt atrase de barbati ambitiosi, puternici. Sunt la fel de devotate ca barbatii cu aceeasi pozitie a Lunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu