vineri, 6 martie 2015

Tu ce parte a corpului o stergi mai intai dupa ce faci dus?


Conform site-ului Busterguru.com , Funny, Unless You're Dumb, si prima parte a corpului pe care obisnuim sa o stergem dupa dus ne spune cate ceva despre personalitatea noastra. (e haios, oricum merita citit :)) )Trasaturile sunt urmatoarele:
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai podoaba capilara, sunt persoane logice, practice si cam plictisitoare in pat. Sunt persoane pe care ne putem baza si sunt foarte dedicate in munca ce o intreprind. Sunt predispuse sa insele atunci cand sunt sub influenta bauturilor alcoolice si sa foloseasca alcoolul drept scuza pentru fapta lor. In mod ironic, devin destul de pasionale fata de partenerul cu care isi inseala iubita/iubitul. Slujbele ideale pentru acest tip de persoane sunt contabili, tintasi de elita.
Cei care-si sterg urechile prima data, cred ca ii pot intelege cu adevarat pe cei din jur, desi nu prea e adevarat. Cred ca sunt mereu amuzanti, ingeniosi, desi nu prea sunt. Se cred sexy si ca sunt constienti de faptul asta, dar de fapt nici nu sunt nici nu sunt constienti de acest fapt. Daca cunoasteti pe cineva care are o parere excelenta despre sine atunci cand nu ar trebui (asta daca ar fi cu adevarat constienti de cum sunt), cu siguranta este vorba despre o persoana care isi sterge prima data urechile dupa ce face dus. Nu exista slujbe ideale pentru cei din aceasta categorie.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai fata, sunt oameni cu initiativa, carora le place sa conduca; totusi, ceilalti nu prea ii plac, iar unul dintre motive ar fi ca sunt la limita autoindulgentei, lucru care ii dezgusta pe ceilalti. Indiferent ca e vorba de condimentele excesive, complimente, aplauze sau alte lucruri, acesti oameni tind sa fie destul de exagerati. Sunt atrasi de lumina reflectoarelor si de exemplu sa tipe in fata tv-ului in fata unui meci de fotbal dandu-le instructiuni jucatorilor si sunt predispusi la atacuri de cord. Slujbele ideale pentru ei ar fi ofiteri de politie, directori, dictatori.
Cei care isi sterg gatul mai intai, sunt cam lasi, dar care stiu cum sa se exprime. Au foarte multe temeri si isi fac foarte multe griji, atat de multe incat celor din jur uneori le vine destul de greu sa-i suporte. Cred adesea ca ceilalti conspira mereu impotriva lor (si de obicei se si adevereste, datorita modului negativ de a gandi). Adesea au stofa de cantarete. Slujbele ideale ar fi ca agenti pentru efectuarea licitatiilor, cantareti.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai pieptul, sunt persoane protectoare cu firi dulci, dar si destul de naive. Sunt intotdeauna alaturi de ceilalti oferindu-le ajutorul si sprijinul lor. Zambesc foarte des si adesea au talent la gatit. Slujbele in care s-ar descurca de minune ar fi asistenti medicali, baby-sitter.
Cei care isi sterg mai intai partea abdominala, sunt oameni lacomi in general. Nu prea au simtul umorului dar de obicei devin destul de bogati, desi vorba "scopul scuza mijloacele" li se potriveste de minune. Adesea sunt gurmanzi. Se pot plange adesea ca nu au suficient spatiu desi conduc jeep-uri. Se senibilizeaza mult si tind sa planga atunci cand asculta melodii mai sentimentale. Slujbele ideale pentru ei ar fi patron firma de constructii, agent de asigurari de viata.
Cei care-si sterg prima data bratele, nu au intalnit niciodata o situatie fericita care sa nu o transforme intr-una gri. Iubesc pisicile si cred ca si ele ii iubesc, doar ca ele nu iubesc pe nimeni, sunt doar constiente de cine le hraneste. Sunt firi destul de pesimiste si pun mereu raul inaintea binelui (fapt care mereu atrage raul). Slujbele ideale pentru ei ar fi agent de bilete, profeti in Judecata de Apoi.
Cei care obisnuiesc sa isi stearga mai intai mainile, sunt persoane obsedate de control, nesuferiti infioratori. Se comporta de parca ar vrea sa te injunghie daca iti scapa un feliuta de chips pe jos si nu o ridici imediat. Sunt de regula ordonate, au garderobe impresionante si se pricep sa faca o curatenie fara cusur. Le plac rebusurile de cuvinte si sunt tentati de ideea de a conduce un cult religios. Slujbele ideale ar fi inginer, matematician, gangster.
Cei care-si sterg mai intai spatele, sunt dotati cu cea mai mare creativitate si totodata sunt cam impotriva ideei de stabilitate. Niciodata nu se poate avea incredere in ei. Daca cineva ii suspecteaza pe acestia de ceva, de obicei are dreptate. Sunt minunati in a conduce revolutii si pot fi niste hoti de elita. Adesea au talente in pictura. Slujbele ideale pentru ei ar fi artist, erou de razboi, homeless.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai posteriorul, au reputatie de oameni lenesi. Tind ori sa stea prea mult in fata televizorului, ori sa doarma prea mult, ori sa stea pe canapea prea mult. Le cam lipseste spiritul de initiativa. Slujbele ideale pentru acestia ar fi...somajul.
Cei care-si sterg mai intai organele genitale, au reputatie de persoane usoare, fie ca e vorba de femei sau barbati. Slujbele ideale pentru ei ar fi pozatul in reviste pentru adulti.
Cei care isi sterg picioarele mai intai, sunt cei mai placuti si competenti oameni. Sunt amuzanti, inteligenti si atractivi; sunt cei mai predispusi sa castige la competitii majore. De obicei atrag invidie, dar acest lucru e de inteles. Slujbele ideale pentru ei ar fi presedinte, rege/regina, Angajatul Acestei Decadei, guru.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai labele picioarelor, tind sa se subaprecieze, uneori din cauza unei anumite culpabilitati, dar tind sa faca in continuare aceleasi lucruri care provoaca acea stare. Au intr-adevar maniere bune, le place gradinaritul si sa-si ceara scuze. Slujbele ideale pentru ei ar fi operator postal, casier bancar, geolog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu