vineri, 27 martie 2015

Numerologia si puterea numelui nostru

Unul dintre cele mai semnificative lucruri in numerologie este studiul numelui, fiecare avand rezonanta si puterea sa proprie. Ca sa avem cea mai clara analiza a numelui nostru, trebuie sa il calculam in felul urmator:
- calculam vibratia de interior, care consta in adunarea tuturor vocalelor din numele complet (acest lucru ne arata forta interioara, inclinatiile si motivatiile noastre ascunse)
- calculam vibratia de exterior, care consta in adunarea tuturor consoanelor din numele complet (acest lucru ne arata de impresie producem asupra celorlalti, ce proiectam la exterior)

Interior 1
Persoane independente in gandire, sigure pe ele insele. Liberale si lipsite de prejudecati, respecta si dreptul celorlalti de a-si trai viata dupa principiile proprii. Le plac provocarile, sunt creative, originale si sunt insufletite de un optimism remarcabil. Se bazeaza pe propriile forte si nu vor accepta sa depinda de cineva.
Interior 2
Sunt dotate cu mult tact, discretie si prefera adesea sa lase de la ele decat sa intre in conflicte. Nu prea au incredere in ele insele sau tind sa fie destul de ezitante, au nevoie de stimuli permanenti. Isi doresc o viata linistita si le incanta ideea de a oferi constant mici atentii de afectiune.
Interior 3
Au o mentalitate optimista, radianta, sunt persoane vesele, entuziasmate. Sunt creative si pot avea talente artistice. Aceasta vibratie aduce dezinvoltura si ablilitate, lucru care adesea le faciliteaza succesul. Trebuie sa aiba grija sa nu devina superficiale si egoiste, datorita usurintei cu care obtin ce-si propun.
Interior 4
O mentalitate serioasa, responsabila si realista, care detesta frivolitatea. Acesti oameni vor pune temeliile unei lumi mai corecte si echilibrate. Niciodata nu vor ceda inainte sa-si atinga scopul. Inainte de a actiona, iau in calcul toate aspectele situatiei. Sunt personalitati puternice, energice si eficiente. Nu prea actioneaza sub influenta impulsului de moment.
Interior 5
Au un spirit aventurier, ingenios, activ si nelinistit si dispretuiesc mediocritatea, rutina; sunt pline de imaginatie. Aceasta vibratie consuma multa energie, de aceea aceste persoane tind sa isi piarda controlul repede, devin irascibile adesea. Nu au rabdare, vor rezultate imediate altfel "abandoneaza" cauza. Trebuie sa invete sa isi controleze temperamentul.
Interior 6
Au o integritate morala si o bunatate in adevaratul sens al cuvantului. Au o gandire echilibrata, sunt firi corecte, sensibile, responsabile si au un spirit de ajutor dezinteresat. Iradiaza inteligenta, generozitate. Isi mascheaza cu abilitate timiditatea, nesiguranta, afisand autosuficienta. Sunt extrem de protectori cu cei apropiati si adesea vor face orice ca sa-i stie multumiti.
Interior 7
Profunde, introspective si analitice, cauta adesea singuratatea ca prilej de meditatie si desavarsire interioara. Intuitive, clarvazatoare, ciudate uneori, nu manifesta prea mult interes pentru o viata sociala foarte plina. Intelectuale, desavarsite, sensibile, fug de persoanele sau actiunile vulgare. Sunt greu de inteles si deseori sunt acuzate pentru orgoliul si raceala lor; desi au nevoie de dragoste si intelegere, le este greu sa isi exteriorizeze sentimentele.
Interior 8
Aceasta vibratie confera tarie de caracter si clarviziune, capacitate de analiza si organizare, o gandire constructiva. Sunt firi eficiente, agere, au un spirit mai autoritar. Motivatia interioara pune in miscare mari castiguri materiale. Au vointa puternica, putere de concentrare si de aceea nimeni nu le poate abate de la drumul lor. Trebuie sa fie atente sa nu exagereze cu ambitia lor.
Interior 9
Gandire clara si lucida, deschisa si neinhibata. Iubesc libertatea si aventura, sunt firi generoase si excentrice. Sunt nobile si altruiste, dragostea lor depaseste limita propriului eu, extinzandu-se si asupra altor fiinte. Sunt intuitive si poseda calitati parapsihologice, uneori pot intui ceea ce urmeaza sa se intample. Sunt caritabile si pline de bunatate si compasiune.
Daca atunci cand adunam totalitatea vocalelor numelui complet, obtinem numarul 11 sau numarul 22, avem de-a face cu Interioarele Maestre.
Interior 11
Sunt repede remarcate prin aspiratiile care le anima, pentru ca scopul lor este sa le fie de folos tuturor, oferindu-si cu daruire eruditia, cunostintele si sprijinul material. Intuitie remarcabila, spiritualitate, calitati de lider, imaginatie, inteligenta - toate astea le vor permite realizarea scopurilor care si le propun. Pentru a confirma cele spuse, trebuie acest Interior trebuie insotit de un Exterior asemanator.
Interior 22
Valoarea morala, aspiratiile inalte si indemanarile deosebite, usurinta in a castiga pe plan material, ii transforma pe acesti oameni in conducatorii marilor imperii. Isi pot folosi norocul, autoritatea si prestigiul in serviciul semenilor. Este simbolul puterii puse in slujba spiritului; de altfel, aceasta ar trebui sa fie motivatia existentei lor. Nu trebuie sa cedeze in fata lacomiei si ambitiei.

Exterior 1
Sunt fiinte active, pline de entuziasm, recunoscute pentru inteligenta si independenta lor. Sunt deseori admirate pentru creativitatea si imaginatia lor, sunt inventive si originale, desi unele dintre ele sunt prea autoritare sau/si egoiste. Uneori tocmai acest spirit autoritar, ca si dorinta lor de a trece drept persoane pentru care "scopul scuza mijloacele", le aduce dusmani inversunati. Sunt admirate dar si invidiate pentru stralucita lor personalitate si sunt deseori acuzate ca sunt vanitoase, orgolioase, infumurate, netinand seama de parerile si sentimentele celorlalti.
Exterior 2
Aceste persoane sunt recunoscute ca fiind incantatoare, pline de tact, de intentii bune, desi uneori devin iritabile si irascibile. Sunt putin ingenue, dar au un spirit serviabil, stiind sa atraga simpatia sau dragostea celorlalti. Sub aparenta lor de calm si stabilitate, se ascunde multa nesiguranta si neincredere in fortele proprii. Trebuie sa fie adesea indemnate la activitate.
Este o vibratie buna daca este insotita de un Interior mai energic.
Exterior 3
Aceasta vibratie releva in fata celorlalti o personalitate spontana, radianta si simpatica. Impresioneaza prin talentul creativ sau artistic. Temperamentul fascinant le poate deschide toate portile si adesea obtin prin viclenie si vorbe incantatoare ceea ce altii nu reusesc prin propriul efort. Sunt firi vesele, optimiste, pline de insufletire. Fiind compatimitoare si tandre, castiga usor simpatia strainilor, a prietenilor si sunt admirate pentru personalitatea lor atragatoare.
Exterior 4
Impresioneaza pe cei din jur prin sinceritate, intelepciune si un spirit responsabil. Nu sunt deloc frivole sau superficiale, dimpotriva, apar deseori prea riguroase. Sunt fiinte muncitoare, tenace, pline de curaj si nu le sunt deloc pe plac activitatile riscante, care nu au o baza solida. Nu sunt pripite si nici nu le plac persoanele pripite, transmit celorlalti siguranta si incredere. Sunt recunoscute si admirate pentru taria lor de caracter si vointa puternica.
Exterior 5
Impresia pe care o produce aceasta vibratie este plina de impetuozitate, nerabdare, dinamism, exuberanta. Aceste persoane creeaza in jurul lor o atmosfera plina de efervescenta. Evita monotonia si evita de asemenea plictiseala. Vehementa si indrazneala lor atrag, dar desi pare greu de crezut, dau dovada de timiditate in prezenta sexului opus. Tin prea mult la libertatea lor, de aceea le va fi foarte dificil sa lege legaturi de durata. Continua lor incordare le provoaca stari de neliniste si adesea izbucniri nervoase dese dar de scurta durata.
Exterior 6
Dezvaluie o personalitate incantatoare, amabila, generoasa. Fiind firi sociabile, creeaza o atmosfera destinsa si ospitaliera in jurul lor. Le face placere sa isi primeasca prietenii si sa aiba grija de cei apropiati si sunt mandre de familia, caminul si averile lor, deseori punandu-le in evidenta, dar fara a avea vreo intentie rea. Sunt corecte, responsabile si nu ies in evidenta prin dinamism. Relatiile familiale si bucuria de a trai sunt o prioritate deplina pentru ele. Adesea pot deveni preocupate, obsedate de lucruri lipsite de importanta.
Exterior 7
Aceasta vibratie dezvaluie celorlalti un temperament mistic, profund intuitiv si inspirat, o inteligenta ascutita, analitica si capabila de studiu intens. In general sunt neintelese, sunt acuzate de raceala si aroganta, fara ca acest lucru sa fie adevarat. E vorba numai despre o distinctie autentica, naturala, care emana din interiorul lor. Aceasta, cat si atitudinea rece sau distanta pe care o adopta inconstient ca sa-si apere intimitatea ii face sa se separe de ceilalti. Desi au mare nevoie de atentie, dragoste si intelegere, le este greu sa vorbeasca despre ceea ce simt. Cu un Interior asemanator, sunt potentate facultati clarvazatoare.
Exterior 8
Impresioneaza pe cei din jur prin puternica lor personalitate, intensitatea si magnetismul lor, prin siguranta de sine si usurinta cu care stapanesc orice situatie. Recunoscute si respectate pentru integritatea lor morala, simtul dreptatii si curaj, sunt foarte dotate ca sa-si atinga scopurile. Au un temperament puternic si exploziv pe care il tin sub control si care se manifesta cand sunt provocate la maximum. Sunt admirate pentru calitatile lor financiare, pentru ambitie, desi uneori o duc la extrem si ar trebui sa si-o tempereze. Nu se multumesc cu planuri marunte, le plac proiectele de mare amploare.
Exterior 9
Sunt persoane cunoscute si admirate pentru nobletea si generozitatea lor. Constiente si preocupate de necazurile altora, devin "umarul pe care se poate plange". Sunt obsedate frecvent sa rezolve problemele altora, neglijandu-si astfel propriile obligatii. Impresioneaza prin excesul lor de sinceritate care uneori le aduce necazuri, inteligenta si pasiunea pe care o pun in tot ce fac. Paradoxal, coexista in caracterul lor laturi opuse, vizibile celorlalti: seriozitate, simtul responsabilitatii, formalism, alaturi de un temperament extravagant, complet neinhibat care le cere sa-si traiasca viata numai dupa bunul plac.
Daca atunci cand adunam totalitatea consoanelor numelui complet, obtinem numarul 11 sau numarul 22, avem de-a face cu Exterioarele Maestre.
Exterior 11
Acestor persoane le-ar fi imposibil sa treaca neobservate chiar daca si-ar dori. Firi spirituale, mistice, isi impun lor insele obligatia de a-si ajuta semenii atat in problemele lor cat si in progresul lor spiritual. Au darul de a-i insufleti pe ceilalti facandu-i sa-si doreasca perfectiunea materiala si spirituala. Este o influenta puternica si rodnica de asemenea. Sunt de un real ajutor celorlalti putandu-i indruma ca vietile lor sa poata capata un nou sens.
Exterior 22
Cei care detin aceasta vibratie produc un puternic impact in jurul lor. Sunt oameni care ies victoriosi din orice imprejurare, reusita le este garantata, stiu sa acumuleze bogatii, prestigiu. Datorita sumelor de bani pe care le castiga cu mai multa usurinta decat ceilalti, devin adevarati filantropi. Sunt constienti de menirea lor si vor consacra o mare parte a veniturilor in scopul rezolvarii problemelor materiale ale comunitatii.

Sper ca v-ati regasit in descrieri. Eu da, cu siguranta :)


Poate te-ar interesa si:

Combinatiile de interior si exterior ale numelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu