miercuri, 11 martie 2015

Cum sa scapi rapid de acnee


Fie ca suntem femei sau barbati, acneea este o problema comuna a pielii cu care ne putem confrunta la orice varsta. Intr-adevar adolescentii sufera mai mult de acnee datorita nivelului crescut al hormonilor din organism, dar nu numai ei pot suferi de aceasta.
Inainte sa dati bani pe tratamente costisitoare, incercati aceste tratamente extrem de eficiente cu ingrediente naturale:
Atentie!, inainte sa aplicati mastile, curatati-va tenul in profunzime.
Puteti sa obtineti o solutie de curatat pielea din amestecul in parti egale de apa de trandafiri si suc de lamaie proaspat stoarsa.
1. Amestecati doua lingurite de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de scortisoara pudra, sucul de la o jumatate de lamaie si cinci lingurite de miere. Aplicati aceasta masca si stati cu ea timp de 10 minute. Clatiti cu apa calduta.
2. Amestecati o lingurita de miere cu sucul de la o jumatate de lamaie intr-o ceasca cu faina de ovaz. Frecati acest amestec pe suprafata pielii timp de 30 secunde si apoi lasati sa actioneze timp de 20 minute. Clatiti cu apa calduta.
3. Amestecati in proportii egale argila, apa de trandafiri si pudra de santal. Aplicati amestecul pe suprafata pielii si stati pana se usuca pe piele. Clatiti cu apa calduta.
4. Amestecati frunze proaspete de schinduf cu putina apa si aplicati aceasta pasta pe zona afectata pentru 10 - 15 minute. Clatiti cu apa calduta. Aplicati aceasta pasta in fiecare zi timp de 4 zile si acneea va disparea complet.
Pentru a preveni aparitia cosurilor este cel mai indicat si sanatos sa consumam cat mai multe fructe si legume (proaspete de preferat). Daca obisnuiti sa consumati carne, incercati sa reduceti acest obicei la o data pe saptamana. Se stie ca aceasta contine hormoni, drept urmare consumata mai des produce dezechilibre hormonale in organism.
Sa va fie cu folos!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu