vineri, 20 martie 2015

Cum sa atragi NOROCUL si tot ce doresti

Ce este de fapt norocul? Si ce este ghinionul? Sunt niste forte care atrag lucrurile dorite sau din contra, opusul lor. Actiunile si gandurile omului sunt asemenea unui magnet. Fiecare dintre noi avem noroc, desi multi nu cred asta; fiecare dintre noi putem decide chiar din acest moment sa fim norocosi.
Tot ce trebuie sa facem este sa ne setam mintea pe tot ceea ce ne dorim, NU pe ceea ce nu ne dorim (suna simplu, uneori nu e deloc simplu, dar e mai simplu sa incepi sa faci asta si sa incepi sa obtii lucrurile pe care le doresti, decat sa ai parte mereu de ceea ce nu doresti).
Daca gandim pesimist, negativ, atragem exact lucrul la care ne asteptam, dar pe care nu ni-l doream.
Imaginati-va ceea ce doriti sa obtineti, cum vreti sa se desfasoare lucrurile, faceti acest exercitiu ori de cate ori simtiti ca acele ganduri negative va revin in minte.
Ca sa putem schimba lucrurile in mai bine, trebuie sa ne schimbam mai intai modul de a gandi.
Ca sa ne putem crea propriul noroc, trebuie sa incepem sa ne asteptam ca ideile noastre si succesul sa faca parte din realitatea noastra.
Un alt aspect foarte important este cum ne exprimam dorintele. Cum ni le formulam, asa le primim. Daca spunem "vreau masina aia", "vreau ca persoana x sa-mi dea atentie", dorintele noastre vor ramane exact in acest stadiu: "vreau". Si o sa le vrem in continuare dar n-o sa le primim. De ce? Pentru ca nu trimitem corect Universului mesajul. Inlocuiti "vreau" cu "am", "voi avea", credeti cu adevarat ceea ce va doriti, vizualizati acel lucru cat mai des posibil si veti observa diferenta.
Un alt aspect important sunt asteptarile noastre:
Primim ceea ce ne asteptam sa primim, NICI MAI MULT, NICI MAI PUTIN. Controlati-va asteptarile negative si dati unda verde imaginatiei in cel mai pozitiv mod cu putinta (imaginatia combinata cu credinta transforma dorinta in realitate).
Nu cedati depresiei sau pesimismului, luati atitudine si conturati-va viata asa cum v-o doriti.
Toti avem puterea de a ne schimba vietile in mai bine; toti avem acea putere interioara de a atrage ceea ce ne dorim, indiferent de varsta, de sex, de studiile pe care le avem(sau nu) sau alte criterii. Realitatea este ca noi ne cream norocul, cu puterea gandului.
De ce sa nu ne inlocuim vechile tipare de mentalitate care nu ne aduceau decat aceleasi rezultate negative sau aceleasi reactii negative ale celorlalti sau aceleasi esecuri? Nu avem nimic de pierdut daca incercam, din contra!
Va propun un mic exercitiu care va va schimba perceptia si totodata va va schimba si norocul (pe mine personal, ma ajuta ori de cate ori ma simt deprimata, ma cuprinde pesimismul):
Luati o foaie de hartie si scrieti in partea stanga tot ceea ce nu va place la viata voastra, iar in partea dreapta scrieti exact opusul la ceea ce ati scris in partea stanga.
Acum indoiti foaia pe spatiul delimitat dintre cele doua coloane si rupeti foaia.
Aruncati (sau rupeti sau pur si simplu dati-i foc :D ) partea stanga a foii.
Cititi partea ramasa in fiecare zi sau chiar mai des. Cu cat o cititi mai des cu atat va fi mai bine.
Si acum, ca stim toate aceste lucruri, sa obtinem tot ce ne dorim luand-o pas cu pas:
1. Primul si cel mai important pas in a obtine ce ne dorim este sa decidem ceea ce ne dorim cu adevarat, cu claritate, fara ezitari. Limpeziti-va mintea de orice gand negativ care va impiedica sa obtineti acel lucru
2. Acum cereti Universului ceea ce va doriti (puteti face asta gandindu-va la acel lucru sau scriindu-va dorinta pe o foaie de hartie)
3. Legea Atractiei spune ca atunci cand suntem recunoscatori pentru lucrurile pe care le dorim dar nu le avem, Universul ni le va da; recunostinta este cea mai puternica metoda a Legii Atractiei.
4. Nu trebuie sa va atasati de ceea ce cereti deoarece daca o faceti, va veti intreba cum se va implini, cand etc veti tinde sa va umpleti mintea de indoiala. Aveti credinta ca ceea ce doriti e deja al vostru; asta e tot.
5. Aveti rabdare si fiti pregatiti sa primiti ce v-ati dorit, iar dupa ce o faceti, fiti recunoscatori intotdeauna pentru ceea ce aveti si veti avea.
Va doresc sa vi se implineasca toate dorintele! :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu