joi, 19 februarie 2015

Luna in Pesti

Nativii cu aceasta pozitie a Lunii sunt cei mai empatici dintre toate semnele de apa; o empatie insotita de o compasiune profunda. Sunt firi altruiste, foarte receptive la nevoile celorlalti.
Cred cu adevarat ca exista bunatate in fiecare persoana.
Sunt foarte visatoare, sensibile, avand adesea inclinatii artistice si o putere de imaginatie destul de mare.
Tind sa fie autoindulgente si prea tolerante fata de cei apropiati.
Ar trebui sa nu lase prea mult de la ei si sa nu fie prea toleranti pentru a evita ca cei din jur sa profite de acest lucru.
Uneori dau dovada de o naivitate copilareasca (in privinta unor persoane) si isi pot pierde cu usurinta echilibrul interior. Au nevoie mereu de momente in care sa fie doar cu ei insisi, pentru a-si recapata fortele emotionale.
Atat femeile cat si barbatii cu Luna in acest semn, inteleg foarte bine durerea, suferinta umana si vor face tot ce e necesar (si ce le sta in putere) pentru ca cei din jur sa simta ca au un sprijin in ei, ca le pasa.
Sunt romantici in relatiile afective si iubesc cu toata fiinta, dar sunt si foarte usor de ranit datorita sensibilitatii lor la orice ii inconjoara.
Barbatii sunt destul de timizi atunci cand trebuie sa faca un pas pentru a cuceri o persoana. Au nevoie sa simta caldura sufleteasca, sa simta ca nu vor fi respinsi (le este foarte teama de acest lucru). Au nevoie de o femeie blanda, comunicativa, statornica, intelegatoare, sa ii faca sa simta ca sunt unici si iubiti pentru ceea ce sunt. Atunci cand se indragostesc cu adevarat, nici nu se vor gandi la infidelitate.
Femeile sunt oarecum mai copilaroase; le tulbura destul de mult orice fel de agresiune, violenta de exemplu un film horror. Sunt foarte sensibile si de aceea tind sa planga cu usurinta sau sa se intristeze foarte rapid. Uneori tind sa confunde sexul cu dragostea. Le atrag barbatii cu inclinatii artistice, profunzi dar cu picioarele pe pamant.

miercuri, 18 februarie 2015

Luna in Varsator

Persoanele care au Luna in Varsator sunt caracterizate de o mare toleranta fata de felul de a fi al celorlalti. Ii accepta pe cei din jur exact asa cum sunt si asta isi doresc si ei de la ceilalti.
Sunt foarte deschise, comunicative, le plac mult socializarile, sa iasa cat mai mult si sa aiba cati mai multi prieteni.
Nu sunt genul de persoane care sa se supere sau sa se deprime prea usor.
Varsatorul este guvernat de Uranus, ceea ce emotional le confera acestor nativi o perceptie originala, abstracta asupra lucrurilor, o fire ce-si doreste progrese cu ardoare, independenta.
Au nevoia imperativa de a se simti libere; nu le plac constrangerile de nici un fel.
Sunt atrase catre studii, descoperiri, inventii, le face mare placere sa invete lucruri noi.
Sunt firi foarte generoase, prietenoase, neconventionale si individualiste.
Ceea ce au in comun barbatii si femeile cu pozitia Lunii in aceasta zodie este ca ambii isi doresc sa fie si prieteni si iubiti pentru perechea lor. (de fapt cam asa incepe la varsatori sau la cei cu Asc in varsator, venus in varsator sau luna in varsator :totul incepe cu un sentiment de prietenie)
Barbatii tind sa tina mai mult la structura relatiei decat la romantisme. Intentiile lor sunt bune, isi doresc sa fie fideli persoanei iubite, dar de obicei le cam fuge mintea si privirea dupa alte persoane. Aici totul depinde de femeia care o au ca iubita. Le plac femeile independente, open minded, sociabile, care sa fie intotdeauna ele insele si care sa le capteze atentia total. Isi doresc o persoana care sa le fie in acelasi timp si prietena si iubita si care sa nu le ingradeasca libertatea.
Femeile sunt foarte altruiste, cu firi dulci, profund umane. Sunt mari iubitoare de pace. Persoanele care sunt geloase, posesive si care le ingradesc libertatea nu au nici o sansa cu ele. Se vor rebeliza si razvrati cum stiu ele mai bine impotriva acestor comportamente. Au nevoie de barbati independenti, puternici si care sa nu incerce sa le schimbe in nici un fel.

marți, 17 februarie 2015

Luna in Capricorn

In aceasta pozitie Luna se afla in exil, ceea ce face ca exprimarea emotionala sa fie destul de greoaie, dificila. Este cu adevarat o provocare pentru acesti nativi sa isi exprime starile interioare.
Ofera cu greu incredere celor din jur si nu se deschid cu usurinta (persoanele apropiate pot observa ca desi nativii sunt oarecum deschisi fata de ei, exista totusi o mare doza de retinere in exprimare si nu numai).
Au niste suflete calde, afectuoase, dar nu lasa sa se vada acest lucru atat de usor. Ceilalti trebuie sa merite afectiunea si increderea lor.
Sunt persoane care au adesea ambitii personale inalte, pline de perseverenta, avand suficienta rabdare pentru a obtine ceea ce-si doresc (atunci cand este vorba de scopuri mai dificil de atins).
Au o mentalitate puternica, nu dau inapoi atunci cand intampina obstacole in calea pe care o aleg.
Nu vor uita sau ierta niciodata persoana care ii va pune obstacole in calea realizarii viselor ce le au.
Nu se simt confortabil in prezenta persoanelor straine.
Isi tin ascunse nesigurantele personale si au o putere uriasa de autocontrol.
Barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt firi calme, conservatoare si tin mult la traditie. Cei dragi se pot baza mereu pe sprijinul lor si se vor simti mereu protejati. Isi doresc inndependenta financiara de la varste destul de fragede. Sunt devotati, cuvantul "infidelitate" nu exista in personalitatea lor, iar afectiunea lor este constanta si statornica. Ii atrag femeile care isi doresc legaturi de durata, serioase, manierate, blande si senzuale.
Femeile cu Luna in Capricorn au aceeasi dorinta ca barbatii cu aceasta pozitie a Lunii: sa fie independente financiar inca de timpuriu. Se maturizeaza emotional destul de repede; sunt puternice, feminine si oarecum timide. Cauta relatii de durata si sunt atrase de barbati ambitiosi, puternici. Sunt la fel de devotate ca barbatii cu aceeasi pozitie a Lunii.

luni, 16 februarie 2015

Luna in Sagetator

Persoanele care au Luna in Sagetator sunt dinamice, aventurandu-se in viata cu o mare doza de optimism. Isi exprima liber emotiile, spun exact ceea ce gandesc si sunt extrovertite.
Jupiter, planeta guvernatoare a Sagetatorului, le confera un spirit de aventura dar adesea insotit de intelepciune.
Sunt firi destul de impulsive (dar nu la fel ca cei cu Luna in Berbec), dar sunt si cumpatate.
Le plac sporturile, iesirile in aer liber si se simt bine in compania oamenilor sinceri, directi, optimisti care privesc viata ca pe o frumoasa aventura (asemenea lor).
Nu le plac regulile, restrictiile. Sunt persoane prietenoase, deschise, open minded.
In cazul barbatilor, Luna in Sagetator se simte mai puternic in sfera emotionala. Vor lupta neincetat pentru a obtine ceea ce-si doresc emotional. Sunt indrazneti atunci cand este vorba de cuceriri amoroase, dar intr-un mod ciudat, evita sa-si declare deschis dragostea. Le plac femeile care nu isi fac prea multe griji cotidiene, optimiste, dinamice, extrovertite, care sa nu le impuna reguli. Cand se indragostesc, sunt de regula fideli fizic persoanei iubite, desi emotional le este mai greu sa fie complet implicati. Cu alte cuvinte, este o adevarata provocare sa-i faca sa se implice total pentru persoanele ce-i iubesc cu adevarat, o provocare ce nu este deloc imposibil de realizat.
Femeile cu aceasta pozitie a Lunii isi fac prieteni destul de usor, sunt curajoase si incearca tot timpul sa fie intr-o buna dispozitie. Au un moral puternic, nu se deprima cu usurinta si au nevoie de un barbat care sa le fie atat prieten cat si iubit. Sunt fidele si loiale persoanei iubite, dar in ciuda faptului ca sunt fiinte extrovertite, calde, nu sunt prea pasionale intr-ale amorului. Cauta o persoana care sa aiba aceleasi idealuri si viziuni asupra lumii si care sa fie dinamica deopotriva.

duminică, 15 februarie 2015

Luna in Scorpion

Nativii cu aceasta pozitie a Lunii sunt inzestrati cu o vointa si cu o forta emotionala aparte, adesea duse la extrem. Sunt fascinate de lucrurile abstracte, de mistere si au mari calitati de cercetare.
Atunci cand isi doresc sa obtina un lucru, sunt deosebit de perseverente, isi folosesc vointa din plin si de obicei obtin ce-si doresc.
Sunt deosebit de profunde, pasionale si pasionate de viata.
Nu sunt persoane prea vorbarete, dar daca uneori sunt, de regula nu prea vorbesc despre sentimentele si trairile lor. Se deschid doar in fata prietenilor adevarati, in cei care au deplina incredere. Sunt extrem de devotati fata de prieteni, persoana iubita, familie.
Emotiile lor sunt intense, izvorate direct din centrul fiintei; nu sunt deloc firi superficiale, deci nu iau nimic in mod superficial.
Nu uita absolut nimic din ce i-a ranit si din ce le-a facut bine, nu sunt nici prea iertatoare. Odata tradate, niciodata nu vor mai avea incredere.
Tin foarte mult la intimitatea lor, nu agreeaza persoanele (prea) curioase sau sa se simta urmarite, studiate.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt increzatori in propriile forte, desi tind sa aiba depresii destul de severe pe care le depasesc in tacere prin deosebita lor putere emotionala.
Au nevoie de dragoste neconditionata, de sinceritate, seriozitate si profunzime din partea celorlalti.
In relatiile afective, nu ofera prea multa libertate celeilalte persoane. Ambii iubesc intens, cu toata fiinta si cauta sa aiba o conexiune profunda, totala cu persoana iubita.
Au nevoie de cineva care sa vada sexul ca pe o experienta profunda emotionala, care sa nu incerce sa le schimbe personalitatea (caci nu va reusi).
Se indragostesc de persoane profunde, inconjurate de o aura de mister, intense emotional, care iubesc si se implica total. Sunt deosebit de protectoare si atente fata de persoana iubita si au nevoie de reciprocitate.

sâmbătă, 14 februarie 2015

Luna in Balanta

Cei cu Luna in Balanta sunt caracterizati de o diplomatie perfecta. Pot face pe oricine sa se simta bine in prezenta lor, ceilalti percepandu-i plini de afectiune, empatici, cu firi blande.
Cunosc cu adevarat valoarea luxului si nu neaparat datorita confortului si al placerii; luxul costa, dar cei cu Luna in Balanta tanjesc si dupa recunoastere sociala din partea celorlalti.
Aceste persoane tind sa devina influentate de mediul inconjurator, asa ca unele companii mai neplacute le poate face mult rau. Le plac mult socializarile, iesirile in locuri elegante, selecte - acest lucru le face mult bine psihic.
Isi doresc si fac tot posibilul sa fie inconjurate de lucruri frumoase, de companii care sa se muleze perfect trasaturilor lor interioare.
Pot face compromisuri cu usurinta, sunt firi intelegatoare si destul de tolerante. Iarta cu usurinta si nu le plac certurile, disputele. Prefera sa lase de la ele decat sa fie puse in situatia de a se certa sau de a ofensa.
Nu le place sa fie singure, tanjesc dupa companie in general si sunt vesnic in cautarea sufletului lor pereche. Nu se vor simti niciodata complete pana nu-si vor gasi perechea.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii au de obicei o voce placuta, calda, un timbru vocal deosebit; sunt niste romantici incurabili. Pentru ei aparentele conteaza destul de mult.
Femeile sunt firi deschise, prietenoase, le plac flirturile dar cand se implica intr-o relatie devin fidele. Cauta un partener care sa o considere egalul sau, sa o respecte, sa fie atent si romantic asemenea ei. Sunt femei cochete, care tin foarte mult la maniere.
Barbatii devin fideli doar atunci cand se vor indragosti total. Tind sa flirteze destul de mult si se implica mai greu intr-o relatie. Le sunt pe plac femeile care nu-i sufoca cu gelozii, care-i accepta asa cum sunt (macar aparent), dar care sa stie sa-i seduca facandu-i sa se implice in relatie. Apreciaza femeile hotarate, dar mai putin ostentative.

vineri, 13 februarie 2015

Luna in Fecioara

Luna in Fecioara inzestreaza nativii cu o mentalitate puternica si cu o memorie excelenta. Sunt firi deosebit de calculate (adesea chiar si cand par ca fac lucruri in mod spontan, sunt totusi calculate dinainte). Nu sunt impulsive, dar sunt destul de agitate in sinea lor. Doresc si au nevoie ca de aer de o atmosfera linistita, de ordine. Au sistemul nervos foarte sensibil, la fel ca cei cu Luna in Gemeni.
Intr-adevar au tendinta sa fie destul de critice, dar pot de asemenea sa se controleze la fel de usor pe cum le vine sa critice. Nu e nimic din ceea ce un nativ cu Luna in Fecioara nu poate controla la el insusi, daca-si doreste.
Sunt persoane mai rezervate, nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor, dar le face placere sa le demonstreze. Nu pun pret pe complimente, laude cat pun pret pe un gest sau o fapta ce spun cat 1000 de cuvinte.
Sunt logice, analitice, rationale, tin foarte mult la lucruri concrete, nu obisnuiesc sa se piarda in fantezii sau iluzii.
Isi doresc afectiune curata, neconditionata, sa formeze legaturi puternice, stabile care sa dureze in timp. Simt cu usurinta intentiile altora si nu le plac jocurile, superficialitatea de aceea sunt extrem de selective in ceea ce priveste compania semenilor. Le plac oamenii autentici, de incredere, cu picioarele pe pamant.
Cei cu aceasta pozitie a Lunii au o intuitie iesita din comun, penetranta. Sunt foarte sensibile la atingeri, percep cu mare usurinta starile interioare ale altora.
Majoritatea sunt foarte atente in privinta nutritiei, al stilului de viata.
Femeile sunt introspective, serioase, cu principii bine inradacinate, ambitioase. Au ceva in prezenta lor care impune respect. Se spune ca sunt femeile cu cel mai mult sange rece din intreg zodiacul. Nu se indragostesc cu usurinta. Se deschid si se apropie doar de barbati sinceri, practici, profunzi, de incredere.
Barbatii isi doresc femei serioase, stabile afectiv, responsabile, care stiu ce vor. Tin foarte mult la atmosfera caminului lor si nu agreeaza firile prea sensibile sau agitate.

joi, 12 februarie 2015

Luna in Leu

Cei care au Luna in Leu sunt firi pline de entuziasm, niste optimiste innascute avand o mare energie launtrica. Sunt persoane directe, uneori atat de directe incat acest lucru poate deranja substantial persoanele din jur.
Le face mereu placere sa socializeze, sa fie in compania semenilor.
Au o nevoie enorma sa li se recunoasca meritele, reusitele, sa iasa in evidenta prin personalitate, prin ceea ce fac, prin tinuta, etc.
Daca nu primesc laude, apreciere, tind sa devina morocanoase, irascibile. Au drama in sange, sunt inzestrate cu talente actoricesti deci daca se decid, pot face cu usurinta o cariera in acest domeniu.
Sunt creative, altruiste, generoase, prietenoase, mereu dispuse sa umple sufletele celor din jur cu voie buna, atat timp cat sunt facute sa se simta apreciate.
Le place enorm sa primeasca complimente deci nu va zgarciti :D
Sunt firi luptatoare, perseverente in orice isi propun, energice.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt firi foarte mandre, orgolioase si tind sa se supere destul de repede. Din fericire, nu obisnuiesc sa poarte resentimente.
Femeile isi vor dori intotdeauna sa aiba ultimul cuvant intr-o disputa, barbatii sunt ceva mai domoli in acest aspect dar totusi destul de autoritari.
Ambele sexe isi doresc sa atraga atentie oriunde merg si tin foarte mult la aparente atunci cand se afiseaza in public.
Acesti oameni isi doresc alaturi persoane pasionale, extrovertite, energice, care sa se avante cu entuziasm pe drumul vietii si care sa nu le lezeze egoul sub nici o forma. Au nevoie sa se simta centrul universului fiintei iubite, sa se simta cu adevarat importanti si de neinlocuit.
Le plac flirturile, dar daca se angajeaza intr-o relatie serioasa, sunt fidele, loiale, desi vor tinde mereu sa atraga atentie din partea sexului opus. Nu le plac persoanele prea pasive, hipersensibile, pesimiste.

miercuri, 11 februarie 2015

Luna in Rac

Persoanele cu Luna in Rac sunt caracterizate de o sensibilitate fragila, fiind usor de ranit printr-o remarca mai rautacioasa, un cuvant nelalocul lui, un gest. Nu vor uita niciodata ce i-a ranit.
Adesea pot parea mai distante sau "cu capul in nori" cum se spune. Sunt inzestrate cu multa imaginatie, tinzand sa viseze mult cu ochii deschisi.
Aceste persoane pun familia pe primul plan, fiind foarte receptive la nevoile celor apropiati si adesea tind sa puna propriile nevoi pe un plan secund. Sunt extrem de atasati de familie, de locurile natale, de tot ce tine de trecutul lor.
De regula se bazeaza foarte mult pe intuitia lor (care o au din plin) si pot simti cu usurinta starile si emotiile celor din jur. Sunt firi foarte emotionale si le fac mult rau o atmosfera negativa.
Nu prea sunt adeptii demonstratiilor afective in public (tin foarte mult la intimitatea lor) si nici nu prea le place sa vorbeasca despre sentimentele lor.
De obicei isi formeaza un cerc restrans de prieteni; nu se apropie cu usurinta de altii, desi sunt foarte empatici.
Au o capacitate afectiva enorma, dar sunt firi foarte prudente, atente de cine se ataseaza si au nevoie sa li se demonstreze ca persoanele respective merita increderea, loialitatea si afectiunea lor. Adesea au toane, tind sa-si schimbe destul de repede dispozitia, dar isi si revin la fel de repede. Sunt foarte rabdatoare si tolerante fata de persoanele apropiate.
Atat femeile cat si barbatii cu aceasta pozitie a Lunii pun mare pret pe siguranta in relatiile afective. Daca ei simt ca nu o vor avea din plin, cu siguranta nu vor face pasul, oricat de mult i-ar atrage acea persoana. Isi doresc sa simta o conexiune profunda cu persoana iubita, sa simta ca indiferent de situatiile ce se vor ivi in viata, niciodata nu vor fi abandonati, parasiti. Au nevoie mereu de dovezi de iubire, de atentie, daca nu devin foarte irascibili, se retrag in sinea lor.
Ofera sprijin, siguranta, afectiune netarmuita, dar au nevoie sa simta acelasi lucru din plin si din partea persoanei iubite.
Pot fi infideli doar daca simt ca nu sunt iubiti, apreciati, ca nu li se acorda atentie, ca li se neglijeaza nevoile emotionale.

marți, 10 februarie 2015

Luna in Gemeni

Luna in Gemeni confera nativilor o curiozitate de top; traiesc pentru informatie, socializare, interactiune umana. Sunt firi vorbarete, mereu simtind nevoia sa impartaseasca idei, ganduri, trairi, perceptii si nu le este deloc greu sa se apropie de ceilalti.
Adesea sunt experti in comunicare; stiu cum sa vorbeasca pentru a obtine ceea ce-si doresc de la fiecare persoana. Au un dar innascut pentru asa ceva. Isi mentin mereu spiritul tanar, adesea si fizicul.
Gemenii sunt guvernati de Mercur, ceea ce le confera o minte sclipitoare, fiind si extrem de adaptabili, flexibili. Sunt de regula firi optimiste, mereu in miscare, avand mintea plina de ganduri, idei si sunt adesea agitati, stresati (datorita acestui fapt) sau se simt presionati de timp.
Luna in semnul Gemenilor face ca relaxarea sa fie foarte dificila , le este destul de greu sa se deconecteze de la problemele cotidiene.
Au sistemul nervos foarte sensibil (Mercur guverneaza sistemul nervos) si de aceea le-ar prinde extrem de bine daca la incheierea zilei ar face intotdeauna ceva ce ii relaxeaza. In felul acesta, prind puteri noi pentru ziua ce urmeaza. Nu spun ca nu ar prinde bine tuturor acest lucru, din contra; doar ca la cei care au Luna intr-un semn guvernat de Mercur (Gemeni sau Fecioara), relaxarea este extrem de dificila si tind sa-si consume energia oarecum mai repede decat restul semnelor.
Barbatilor cu aceasta pozitie a Lunii le sunt pe plac femeile care-si folosesc din plin inteligenta, cu care sa poata purta o conversatie interesanta, femeile care debordeaza de optimism si care au incredere in ele insele. Ii atrag persoanele mai deschise, sociabile, asemenea lor. Nu le plac femeile care tind sa le ingradeasca libertatea, spatiul personal. Daca devine cu adevarat interesat de o persoana, va mai renunta singurel la doza de libertate.
Femeile cu Luna in Gemeni sunt prietenoase. Pot sta zile intregi fara sa puna un strop de make-up, imbracate in trening, iar apoi pot aparea intr-o tinuta impecabila, demna de reviste :D. In dragoste adesea ezita sa inceapa o relatie cand se indragostesc. De aceea au nevoie de un barbat care sa insiste in a le cuceri. Apreciaza un barbat inteligent, hotarat, care sa-si manifeste deschis iubirea si care sa nu le ingradeasca libertatea.

luni, 9 februarie 2015

Luna in Taur

Cei care au Luna in Taur au o atitudine calma (si isi pastreaza calmul in aproape orice situatie), rareori tind sa se piarda cu firea, iar reactiile lor sunt adesea incarcate de tact. Sunt persoane ce tin la confortul material si muncesc cat este necesar pentru a obtine nivelul financiar dorit. Sunt de baza, stabile in relatiile afective, de prietenie.
Nu sunt firi impulsive, sunt mai degraba calculate, cumpatate in ceea ce spun si in ceea ce fac. Fiind deosebit de incapatanate, reusesc sa-si mentina punctele de vedere pe orice tema sau in orice disputa. Atunci cand iau o decizie, nu obisnuiesc sa se razgandeasca tocmai pentru ca se gandesc foarte bine inainte de a o lua. Le place sa-si faca planuri pentru perioade mai lungi de timp.
Tind sa simta siguranta emotionala atunci cand stiu ca au grija atat de ei cat si de ceilalti. Sunt constiente instinctiv de lucrurile pe care le au ( iar in acelasi timp si de cele pe care nu le au), iar acest fapt va reflecta felul cum se vad pe ele ca persoane. Stima de sine si lucrurile ce le poseda sunt conectate profund in cazul lor.
Acesti nativi sunt foarte rabdatori, perseverenti, generosi, cooperativi iar prin aceasta atitudine a lor tind sa atraga ceea ce-si doresc si au nevoie.
In relatiile afective, cauta in primul rand stabilitate; nu le plac certurile, dramele. Uneori au tendinta puternica de a-si trata persoana iubita ca pe una din posesiunile sale; devin foarte geloase si posesive daca nu primesc afectiunea si atentia de care au nevoie. Sunt fiinte extrem de senzuale.
Barbatul cu Luna in Taur se deschide mai greu, nu prea vorbeste despre sentimentele sale. Taurul este guvernat de Venus ceea ce inseamna ca mereu va fi un romantic. Il atrag femeile educate, cu o fire blanda, familiste si cu scopuri bine definite in viata. Daca au parte de suficienta dragoste si atentie din partea persoanei iubite, niciodata nu se vor gandi sa fie infideli. Este un tip stabil, de cursa lunga, cu picioarele pe pamant, romantic.
Femeia cu aceasta pozitie a Lunii este foarte feminina, conservatoare si uneori chiar timida. Cauta mereu sa lege relatii stabile deoarece din natura ei, ea nu poate intelege legaturile foarte trecatoare. Despartirile o ranesc profund. Este inzestrata cu o senzualitate lasciva tipic venusiana si se descurca de minune in orice isi propune. Sunt deosebit de cochete, foarte interesate de ultimile tendinte in moda, make-up. Majoritatea stiu sa si gateasca foarte bine. Este o femeie pentru care aspectul fizic conteaza destul de mult si are nevoie de un barbat educat, familist, iubitor si atent.

duminică, 8 februarie 2015

Luna in Berbec


Este cea mai incisiva pozitie a Lunii si...extrem de fierbinte. Nativii sunt impulsivi, orientati spre actiune, fiind "dotati" cu o incapatanare deosebita (o incapatanare focoasa, ce le izvoraste direct din centrul inimii care este adesea insotita de priviri foarte expresive in genul "eu nu cedez, eu am dreptate, eu asa vreau"). Au minimum de toleranta la capitolul critica (atentie caci veti avea parte negresit de reactia lor deloc diplomata) si sunt foarte perseverenti in a obtine ce-si doresc cu adevarat. Tind sa se supere repede, mania lor fiind brusca si taioasa, dar de obicei le trece la fel de repede daca mania nu le este "alimentata" in continuare. Nativii sunt plini de curaj, se bazeaza in primul rand pe fortele proprii in orice imprejurare din viata, avand un optimism innascut si o energie vitala uriasa. Sunt persoane dinamice si mai mereu in miscare. Avand orgolii uriase, au reactie imediata cand se simt atacati. Sunt extrem de gelosi si posesivi fata de persoanele iubite.
Se spune ca Luna in acest semn zodiacal le confera nativilor un suflet de copil (am observat acest lucru in special in cazul barbatilor. femeile sunt ceva mai controlate in acest aspect). Se ataseaza repede de persoana ce o plac, dar au nevoie in permanenta sa fie alintati, mangaiati, sa se simta doriti, sa li se dea dovezi de afectiune, sa se simta cu adevarat importanti in viata persoanei iubite, la fiecare pas; altfel, se bosumfleaza si tind sa se retraga intr-un colt asemenea unui copil care a fost pedepsit pentru ca nu si-a facut tema :D
In relatiile afective sunt firi extrem de pasionale si au nevoie ca de aer, de acelasi lucru din partea persoanei iubite. Nu ar rezista langa o persoana pasiva.
Barbatii cu aceasta pozitie a Lunii sunt mai insistenti decat femeile, mai patimasi, mai impulsivi. In sufletul lor isi doresc sa fie printi pentru persoana aleasa. Desi sunt patimasi, pasionali si sunt mai mereu cu ochii pe vreo domnisoara (se aprind foarte repede in fata unei "provocari"), in sufletul si esenta lor sunt firi traditionaliste, old fashioned si leaga relatii de durata numai cu femei la fel de aprinse, dificile, complexe, dar serioase si statornice. Isi doresc o persoana hotarata, naturala in comportament, cu suficienta putere de toleranta pentru iesirile lor vulcanice, dese, dar scurte. O combinatie intre printesa din castel si Xena il cuceresc pe viata :D
Femeile cu aceasta pozitie a Lunii au acelasi temperament la interior care tinde sa se reflecte la exterior sub o maniera ceva mai controlata si calculata. Riposteaza imediat la mizeriile din partea altora si apreciaza enorm un barbat puternic, hotarat, sigur pe masculinitatea lui.
Toti nativii sub aceasta influenta viseaza la o dragoste ca-n povesti, iar de indata ce vor considera ca si-au gasit jumatatea, dovedesc o loialitate si o afectiune netarmuita. Dragostea lor va fi ca un foc constant si puternic, manifestand si afisand interes numai pentru persoana iubita.