sâmbătă, 18 octombrie 2014

Sternomantia - Forma Sanilor si Personalitatea


Aceasta forma de divinatie a luat nastere in Spania, in urma cu doua secole. Majoritatea barbatilor au creat intotdeauna o legatura intre tipurile de sani si personalitatea feminina. Poate ca si acesta este unul din motivele pentru care fiecare barbat va dori sa vada sanii unei femei.
Sa descoperim tipurile de sani si trasaturile de personalitate corelate:


Sanii rotunzi
Femeile cu sani rotunzi sunt de obicei foarte ingenioase in pat si vor dori sa incerce diferite posturi pentru a ajunge la climax. Sunt femei senzitive, cu o intuitie bine dezvoltata, meditative. Se ataseaza mai dificil de oameni, dar cand o fac, au tendinta sa devina dependente emotional de fiintele iubite. Sunt firi analitice, emotionale si responsabile.


Sanii in forma de para
Aceste femei au tendinta sa-si domine partenerul. Sunt independente, au o minte puternica si o determinare pe masura. Le place sa aiba mereu ultimul cuvant intr-o disputa si sunt deosebit de ambitioase. Despre aceste femei se spune ca sunt extrem de bune in pat.


Sanii triunghiulari
Aceasta tipologie indica o fire liberala care traieste dincolo de obisnuit. Aceste femei au talente actoricesti si nu duc lipsa de pretendenti. Sunt sociabile, comunicative si adaptabile. In schimb, nu sunt foarte organizate si uneori pot da dovada de superficialitate. In pat fac totul cu un minimum de efort deoarece sunt foarte deschise.


Sanii conici
Femeile ale caror sani au forma conica, se bucura foarte mult de viata. La fel ca cele cu sanii in forma de para, au tendinta puternica sa-si domine partenerul. Sunt energice, pasionale si fac fata oricarei situatii dificile, fara efort. Uneori pot da dovada de impulsivitate. Sunt foarte sigure pe ele si au o incredere de nezdruncinat in fortele proprii.


Sanii curbati
Aceste femei sunt spontane, imprevizibile si dinamice. Sunt foarte muncitoare si perseverente. Intotdeauna vor sa fie cele mai bune in ceea ce fac. In pat le place sa fie spontane. Se spune ca sunt sotii excelente.


Sanii cu sfarcuri "erecte"
Femeile cu acest tip de sani sunt de regula foarte dominatoare. In pat le plac jocurile erotice si adora sa fie deasupra in timpul sexului. Sunt foarte generoase, calde, sociabile si leaga prietenii cu usurinta.


Sanii cu sfarcuri mici/retractati
Aceste femei sunt foarte calculate si intotdeauna lucreaza la urmatoarea miscare. Spun foarte rar ceea ce au in minte sau la ce se gandesc. Sunt firi carora le place sa ajute. In pat pot indeplini toate fanteziile sexuale.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu