vineri, 24 octombrie 2014

Compatibilitatea in functie de semnul Lunii


Cand e vorba de dragoste, zodia in care se afla Luna la nastere are un cuvant greu de spus. Luna reprezinta partea noastra emotionala ascunsa si felul in care reactionam in relatiile cu ceilalti.
Luna in Berbec
Cei cu aceasta pozitie a Lunii au tendinta sa treaca "direct la subiect". Rabdarea nu este punctul lor forte. Gandesc rapid, sunt increzatori in propriile forte indiferent de situatiile care le intampina in viata. Sunt persoane dinamice, indraznete, impulsive si nu le place sa li se spuna ce sa faca. Reactioneaza dur atunci cand se simt constransi. Se potrivesc de minune cu cei care au Luna in Leu sau in Berbec, in timp ce persoanele cu Luna in Rac sau Pesti ar putea fi prea introvertite si sensibile pentru temperamentul lor.

Luna in Taur
Persoanele cu Luna in Taur sunt cunoscute pentru firea lor adesea incapatanata, in special in dragoste. Sunt firi posesive, nu neaparat geloase. Dar dincolo de acest aspect, iubesc confortul si luxul (totusi semnul Taurului e guvernat de Venus). Daca pot gasi pe cineva cu aceeasi pozitie a Lunii, cu care sa impartaseasca aceleasi placeri, ar fi minunat. Cu cei cu Luna in Capricorn ar face de asemenea o combinatie armonioasa. Nu prea se potrivesc cu cei care au Luna in Balanta, Gemeni sau Varsator.

Luna in Gemeni
Aceste persoane sunt comunicative si mereu in miscare. Le place foarte mult sa socializeze, sa cunoasca persoane noi, culturi diferite, opinii diferite, sa calatoreasca, Sunt firi curioase, dornice de informatie, extrovertite si detin un optimism innascut. Vor gasi implinire alaturi de cei cu Luna in Varsator, Balanta, hranindu-le dorinta de a socializa mai tot timpul. Le va fi dificil sa mentina relatii cu cei care au Luna in Scorpion, Pesti sau Capricorn.

Luna in Rac
Aici Luna se afla in domiciliu. Persoanele cu Luna in Rac sunt foarte emotionale si sunt dotate cu o intuitie pe masura. Au puternica tendinta de a-i proteja pe cei dragi si le place foarte mult sa alinte si sa fie alintati. Sunt firi sensibile (dar nu slabe), empatice si nu le place sa-si etaleze adevaratele stari interioare. Cei cu Luna in Scorpion, Capricorn sau in Pesti li se potrivesc cel mai bine. Cei cu Luna in semne de foc nu li sunt recomandati drept parteneri de cuplu.

Luna in Leu
Cei cu Luna in Leu sunt foarte siguri pe ei, curajosi si vor sa fie in permanenta admirati pentru ceea ce sunt. Le place sa fie lideri si cauta intotdeauna sa obtina maximum din fiecare oportunitate care le-o ofera viata. Ca si in cazul Lunii in Berbec, rabdarea nu prea e punctul lor forte, sunt firi agitate, mereu in alerta. Cei cu Luna in Berbec (orientati spre actiune) si in Sagetator sunt ideali pentru cei cu Luna in Leu. Au o compatibilitate scazuta cu cei care au Luna in Taur sau Scorpion.

Luna in Fecioara
Persoanele care au Luna in semnul Fecioarei au tendinta de a analiza constant fiecare situatie. Sunt persoane emotionale, dar isi controleaza perfect emotiile (de unde si faptul ca sunt numite "reci si distante"). Sunt organizate, calculate, au mult sange rece si de obicei obtin ce-si doresc. Le place ordinea si au o memorie si intuitie fenomenala. Au o compatibilitate ridicata cu cei cu Luna in Scorpion sau Capricorn. Cei cu Luna in Varsator, Sagetator sau Pesti nu sunt o alegere indicata.

Luna in Balanta
Cei cu Luna in Balanta sunt persoane corecte si echilibrate in relatii, au diplomatie si sunt firi impaciuitoare care accepta compromisul cu usurinta si naturalete. Le place sa socializeze, sunt prietenoase de regula si rafinate in comportament si expresie. Au o mare apreciere pentru arta, sub diverse forme. Se potrivesc cu persoanele care au Luna in Gemeni, Varsator sau Taur. Nu prea au compatibilitate buna cu cei care au Luna in Berbec sau Scorpion.

Luna in Scorpion
Aceste persoane sunt foarte profunde, deloc superficiale si tin foarte mult la spatiul personal. Sunt firi foarte intuitive, sensibile, introvertite si le place sa descopere secrete. Au emotii, trairi foarte intense iar cand iubesc o fac cu toata fiinta. Sunt extrem de devotati, loiali atunci cand se indragostesc. Se potrivesc foarte bine cu cei cu Luna in Fecioara, Rac sau Pesti. Nu fac echipa buna cu cei care au Luna in Varsator, Gemeni sau Berbec.

Luna in Sagetator
Cei cu aceasta pozitie a Lunii sunt persoane optimiste, iubesc sa simta bucurie si entuziasm in orice intreprind si isi pun credinta cu adevarat intr-ale amorului. Le place diversitatea, le place sa calatoresca si sunt firi sociabile, deschise. Li se potrivesc persoanele cu Luna in Gemeni sau Varsator (datorita optimismului pe care-l detin). Nu se potrivesc cu cei care au Luna in Rac sau in Taur.

Luna in Capricorn
Aceste persoane intotdeauna persevereaza in tot ceea ce-si propun, au o ambitie pe masura, sunt foarte muncitoare si tintesc mereu spre cel mai inalt pisc. Pun foarte mult accentul pe seriozitate si devotament atunci cand e vorba de relatii. Ideali ar fi pentru ei cei cu Luna in Fecioara, Taur sau Rac. Le va fi dificil sa mentina relatii cu cei care au Luna in Varsator sau Balanta.

Luna in Varsator
Cei cu Luna in Varsator sunt firi independente, open minded, sociabile si prietenoase. Le place foarte mult sa fie in preajma semenilor, sa cunoasca persoane noi. Nu le place sa fie constransi in nici un fel sau sa le fie ingradita libertatea. Se potrivesc cu cei care au Luna in Balanta sau Gemeni. Nu se potrivesc cu cei care au Luna in Scorpion, Taur sau Capricorn.

Luna in Pesti
Aceste persoane sunt visatoare, sensibile si empatice. Sunt imaginativi, plini de compasiune, sensibili. Adesea se simt neintelesi si devin foarte repede dezamagiti de cei din jur. Pot avea talente muzicale, artistice, scriitoricesti. Se potrivesc cu cei care au Luna in Rac sau Scorpion. Au o compatibilitate redusa cu cei care au Luna in Balanta sau Berbec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu