marți, 31 martie 2015

Combinatiile de Interior si Exterior ale numelui

Aceste combinatii reprezinta felul in care reactioneaza cele doua vibratii in momentul in care se intalnesc.
In mod normal, Interiorul domina Exteriorul; dar daca Exteriorul va avea o vibratie mai puternica si mai agresiva, desi el nu va domina tendintele interioare, va iesi mai mult in evidenta. In acest caz, Interiorul va ramane intr-o zona ascunsa, numai noi vom stii ca exista si vom fi constienti de reactiile si tendintele lui ( numai noi si cei care ne simt cu adevarat :D). Daca avem identice vibratia de interior cu cea de exterior, nu vor exista indoieli, oscilatii. Evident, aceste vibratii sunt nuantate si de alte vibratii cum ar fi cea a destinului, cea a scopurilor etc. Aceasta este doar o mica parte a intregului. Sa vedem descrierile combinatiilor:
Interior 1 - Exterior 1
Creativitate, originalitate si inventivitate extraordinare, sunt o sursa permanenta de idei, fiind firi ingenioase si excentrice. Se fac remarcate cu usurinta si manifesta o dorinta exagerata de independenta si libertate, nu accepta dominare sau sa li se impuna ce sa faca. Au o ambitie mare, o inteligenta stralucita si au calitati categorice de lideri. Sunt adesea dezorganizate, impetuoase, egoiste si destul de oportuniste. Sunt entuziaste, vehemente si impulsive, fiindu-le destul de greu sa se controleze. Trebuie sa invete sa practice mai des autocontrolul.
Interior 1 - Exterior 2
Persoane intelectuale, capabile, active, sunt animate de dorinta de a se diferentia de ceilalti. Se pot manifesta ca timide si calme, cand de fapt sunt individualiste si independente (si uneori invers), iar prin acest fapt pot induce in eroare pe cei cu care intra in contact. Transmit increderea si calitatile lor Exteriorului oscilant, nehotarat. Este o combinatie favorabila in general, desi motivarile care sunt in opozitie si care uneori ies la lumina se manifesta printr-un comportament contradictoriu.
Interior 1 - Exterior 3
O inteligenta stralucitoare si eficace, care va fi un nesecat izvor de idei originale. Firi ambitioase, cu o mare siguranta de sine, sunt dispuse sa lupte pana cand isi vor atinge scopurile. Este o combinatie plina de noroc pentru un Interior creativ, ingenios si ambitios; ii corespunde un Exterior care contribuie cu propriile idei stralucitoare, cu entuziasm si sociabilitate pentru a-si realiza proiectele.
Succesul si popularitatea le pot surade.
Interior 1 - Exterior 4
Sub aceasta combinatie, motivatiile interioare pun in miscare orice activitate si transmit unui Exterior precaut si reflexiv vitalitatea si entuziasmul lor, indrazneala. Stralucitele calitati ale Interiorului si tenacitatea si eficienta Exteriorului compun o combinatie reusita, desi uneori poate parea inflexibila si radicala. Inteligenta, abilitate si creativitate toate la cote destul de inalte. Pline de tenacitate si perseverenta.
Interior 1 - Exterior 5
Interiorul confera activitate, dinamism si primeste impulsuri foarte puternice de la un Exterior nelinistit, impetuos. Vibratiile sunt la fel de vehemente, curajoase, dar le lipseste echilibrul si moderatia. Au dese izbucniri temperamentale, se simt adesea confuze pe interior si tind sa fie dezorganizate. Poate fi o combinatie favorabila si chiar geniala daca primeste vibratii stabilizatoare dintr-un alt sector al analizei numerologice cum ar fi numarul destinului de exemplu.
Interior 1 - Exterior 6
O natura libera, independenta, motivata de o ambitie mare care se confrunta cu un Exterior placid, linistit, indolent uneori, care nu isi doreste sa iasa in evidenta (prefera sa se bucure de viata alaturi de fiintele iubite). Daca vor avea un numar al destinului mai activ, se va putea consolida latura pozitiva si creatoare, specifice acestei combinatii. Aceste persoane oricum vor aparea intotdeauna ca simpatice si incantatoare.
Interior 1 - Exterior 7
In aceasta combinatie, motivatiile sunt foarte diferite si vor anima inevitabil aceste doua tipuri de vibratii. In interior acestor persoane predomina ambitia de a obtine o pozitie care sa permita evidentierea lor in ierarhia sociala si obtinerea de succese materiale, in timp ce exteriorul este preocupat de perfectionarea interioara umana, de problemele umane. Trebuie sa incerce sa ajusteze ambele motivatii, sa nu tinda prea mult spre una sau cealalta. Moderatia este raspunsul lor.
Interior 1 - Exterior 8
Aceste vibratii sunt asemanatoare si fac din aceasta combinatie una reusita. Ambele vor face o persoana puternica, ambitioasa, indrazneata si hotarata. Aceste persoane pot deveni lideri ce isi doresc sa atinga succese materiale, prestigiu si glorie. Au un temperament radical si puternic, iar motivatiile lor sunt dublu intarite. Pot avea un vitor stralucit, o ambitie foarte mare, dar trebuie cu orice pret sa evite excesul de materialism, lipsa de scrupule, neglijarea vietii interioare.
Interior 1 - Exterior 9
Si aceste vibratii sunt asemanatoare prin entuziasm, dorinta de libertate si vitalitate, dar motivatiile sunt totusi diferite. Interiorul isi doreste succes personal, stralucire, faima, iar Exteriorul isi doreste sa rezolve si sa aline suferintele celor nevoiasi (alte vibratii vor defini tendinta dominanta aici). Au o gandire clara si stralucitoare, dar trebuie sa fie atente ca promisiunile ce le fac sa nu depaseasca posibilitatile proprii.
Interior 1 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 1). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 2 - Exterior 1
Indica o personalitate contradictorie, cu un comportament schimbator. Desi au excelente calitati morale, au si o forta si un impuls redus al Interiorului din cauza indeciziei si a lipsei de incredere in sine. O oarecare debilitate ce este acoperita de entuziasmul si vitalitatea Exteriorului care adesea se va vedea infrant in impulsurile si ambitia sa din cauza temerilor interioare, a scrupulelor. Trebuie sa incerce sa fie mai intremate si mai stabile pe interior.
Interior 2 - Exterior 2
Motivatiile si aptitudinile sunt identice sub aceasta combinatie. Au un comportament fara contradictii care se va manifesta exact asa cum este. Intotdeauna sunt priviti si luati drept oameni cumsecade datorita bunavointei, delicatetii, ca par (si adesea chiar sunt) lipsiti de orice arma de aparare. Fiind sincere si uneori destul de naive, pot fi o prada usoara a celor lipsiti de scrupule. Au aptitudini artistice, poetice, psihice dar au mereu nevoie de imbolduri externe.
Interior 2 - Exterior 3
Aceasta combinatie da tendinte contradictorii, dar excelente calitati morale pentru ambele vibratii. Au un Interior umil, nesigur si modest; un Exterior optimist si increzator, sigur de sine, pentru care nimic nu e imposibil. Deseori in acest caz, Interiorul va infrana Exteriorul, dar daca alte vibratii pozitive il va sprijini, isi poate depasi complexele astfel incat influenta benefica isi va face simtita prezenta din plin.
Interior 2 - Exterior 4
Aceste vibratii sunt laborioase, intelepte, prudente si produc muncitori responsabili, curajosi si perseverenti. Exteriorul cel curajos nu primeste impulsuri dinamice din partea Interiorului. Nu exista frivolitate sau superficialitate, dar tinde sa inhibe ( nu au indrazneala, entuziasmul pentru a atinge succese spectaculoase). Deseori isi impiedica si isi incetinesc propria actiune din cauza indoielilor sau din lipsa de indrazneala. Trebuie sa fie putin mai dinamici.
Interior 2 - Exterior 5
Vibratii disonante, nearmonioase. Interiorul are mari calitati morale, spiritual, evoluat, dar destul de pasiv, retras fata de Exteriorul indraznet, curajos, care nu poate sta linistit si ia viata mereu cu asalt, lucru care duce la un comportament contradictoriu. Acesti oameni par adesea hotarati si bataiosi, dar ii macina pe dinautru temerile si indoielile. Sunt constant intr-o incordare interioara, iar starea nervoasa este destul de fragila. Ar trebui sa invete sa actioneze fara a avea prea multe indoieli sau temeri.
Interior 2 - Exterior 6
Vibratiile acestei combinatii sunt similare si vor accentua calitatile morale si spirituale precum si dorinta de liniste si de echilibru. Sunt persoane nobile, altruiste si pline de bunavointa, fiind lipsite de rautate, calcul premeditat sau disimulare. Tind sa cada in extrema opusa adica sa devina credule, usor de inselat, de aceea trebuie sa aiba grija in cine au incredere. Adesea au aptitudini artistice deosebite care le pot duce la celebritate.
Interior 2 - Exterior 7
Combinatie din doua vibratii care devin complementare in dorinta lor de elevare spirituala, in cautarea intelepciunii si a cunoasterii. Intuitia si clarviziunea accentuate determina ca aceasta combinatie sa fie benefica pentru studiile si practicile esoterice unde pot atinge succese insemnante. Sunt firi introvertite, profunde, uneori timide, care nu sunt interesate de speculatii financiare, deoarece banii nu sunt scopul lor in viata. Iubesc esteticul, frumosul, sa citeasca (marea lor pasiune) si sa fie in mijlocul naturii.
Interior 2 - Exterior 8
Aici impulsurile si motivatiile sunt opuse. Un Interior supus, dornic sa fie pe placul tuturor, pasiv, nesigur, care detesta confruntarile si care vrea sa traiasca in armonie si liniste; un Exterior puternic, autoritar, autosuficient, ambitios al carui scop este succesul material. Interiorul evita confruntarile violente, iar Exteriorul le accepta numai in cazuri limita , astfel ca in multe conflicte sunt prea toleranti ori isi ating scopul in mod ascuns. Un comportament contradictoriu , in care inclinatia va fi definita de alte vibratii.
Interior 2 - Exterior 9
Desi aceasta combinatie este intre un Interior pasiv si un Exterior activ, este totusi o combinatie favorabila. Vibratiile sunt asemanatoare (morale, psihice, intuitive,) si manifesta aceleasi interese altruiste: a iubi si ajuta oamenii. Sunt avizi de noi cunostinte, poetici, artistici. Interiorul, care evita sa raneasca si sa ofenseze, este o piedica pentru sinceritatea Exteriorului, desi nu intotdeauna reuseste. Pot avea vocatie mistica, religioasa, aptitudini creative.
Interior 2 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 2). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 3 - Exterior 1
Combinatia aceasta este favorabila si fericita. Un Interior luminos, radiant si optimist, cu aptitudini artistice evidente si o ingenioasa inteligenta; un Exterior la fel de entuziast, stralucitor. Aceste calitati consolidate, impreuna cu vitalitatea si personalitatea lor magnetica le va usura drumul spre orice obiective isi propun. Uneori fantezia, acest elan puternic ii poate orbi impiedicandu-i sa actioneze cu luciditate cand situatia o cere.
Interior 3 - Exterior 2
Aici avem un Interior care sprijina Exteriorul cel pozitiv dar nesigur, cu toata puterea si entuziasmul de care dispune. Pot avea succes in activitati artistice, talent pentru un joc dublu, dar sinceritatea si credulitatea sunt accentuate aici. Pot fi expusi riscului de a fi inselati, daca nu isi dozeaza si tempereaza excesul de incredere care il au fata de altii. Sunt admirati si iubiti pentru farmecul, altruismul si nobletea lor, sunt cunoscuti ca oameni cumsecade.
Interior 3 - Exterior 3
Ca in cazul vibratiilor identice, calitatile si defectele sunt consolidate. Noblete, bunatate, farmec, talent, inteligenta originala, cu extraordinare aptitudini artistice. Optimismul acestor persoane nu are margini, uneori un optimism uneori irational care ii impiedica sa actioneze lucid. Trebuie sa fie atente ca elocventa sa nu devina sarlatanie, iar nestatornicia sa nu devina superficialitate. Sunt sociabile, cu o mare dorinta de distractie, care tind sa evite obligatiile.
Interior 3 - Exterior 4
Este o combinatie pozitiva si favorabila pentru a obtine ce-si doresc. Interiorul ofera vitalitate, stralucire si optimism calitatilor reale si pozitive ale Exteriorului ferm, tenace, perseverent. Exteriorul primeste un impuls stimulator care ii usureaza drumul spre succes, dar in acelasi timp vehementa si entuziasmul Interiorului trebuie tinut sub control. Persoane serioase, intelepte, respectabile, capabile de reactii ingenioase, pline de haz.
Interior 3 - Exterior 5
Aceste vibratii sunt in egala masura pozitive si extrovertite si vor accentua vitalitatea extraordinara, entuziasmul, curajul si activitatea. Dinamismul este imbatabil. Combinatia este norocoasa si favorabila; un Exterior care permite manifestarea Interiorului, dar pentru a mentine echilibrul necesita o temperare din partea altor vibratii mai stabile. Au o nevoie vitala de a trai intens, de a comunica. Caracter vesel, mereu dispus sa traga folos din toate situatiile.
Interior 3 - Exterior 6
Combinatia consolideaza aptitudinile artistice pe care le poseda ambele numere. Talentul , farmecul si temperamentul tandru, dragastos, contureaza una din personalitatile cele mai dominante din scara numerologica. Sunt persoane populare, au multi prieteni si admiratori pentru ca stiu sa se bucure de viata. Au tendinta de a deveni indiferente, evitandu-si obligatiile sau de a manifesta inclinatie spre indolenta de aceea au nevoie de o fortifiere din partea unor vibratii mai laborioase.
Interior 3 - Exterior 7
Gratia si talentul de seducere al Interiorului, unite cu distinctia aristocratica a Exteriorului confera o certa eleganta si usurinta de a iesi in evidenta in mediul social, artistic sau intelectual, fiind posesorii unei inteligente sclipitoare. Interiorul vesel, monden poate slabi calitatile de ordin psihic si intuitiv ale Exteriorului, dar le aduce un farmec irezistibil si ii ajuta sa depaseasca tendinta innascuta spre depresie. Combinatie favorabila.
Interior 3 - Exterior 8
Daca aceasta combinatie este sustinuta de alte vibratii mai moderate (deoarece impreuna poseda o forta enorma), va fi benefica. Ideile stralucite, dinamismul interior, unite cu energia si autoritatea celui mai categoric numar de exterior, permit in manifestarea exterioara a persoanei atingerea oricarui scop. Interiorul refuza sa gandeasca negativ, iar Exteriorul sa accepte infrangerea, astfel cele doua vibratii formeaza o combinatie imbatabila. Folosita incorect generaza arivism, lipsa de etica si o ambitie periculoasa. Trebuie sa se tempereze constant.
Interior 3 - Exterior 9
Aceste vibratii poseda puritate a idealurilor, o generozitate si noblete asemanatoare. Ambele sunt dornice si dispuse sa salveze omenirea. Sunt niste entuziasti vehementi, increzatori si cumsecade, nu cunosc rautatea, relele intentii. Uneori datorita fanteziei se pot lasa inselati deoarece in aceasta combinatie predomina idealismul si naivitatea. Trebuie sa incerce sa fie ceva mai realisti pentru a evita lucrul asta. Au certe aptitudini artistice, literare care le-ar putea oferi o cariera stralucita.
Interior 3 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 3). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 4 - Exterior 1
Vibratii opuse care produc reactii contradictorii. Interiorul este temperat si moderat, iar Exteriorul se manifesta indraznet si plin de curaj. Echilibrul, prudenta si intelepciunea specifica Interiorului ajuta la folosirea cu succes a stralucitelor calitatii ale Exteriorului. Totusi in anumite ocazii temerile si neincrederea pot duce la ratarea momentelor cheie in care riscul se impunea. Este o combinatie favorabila in general daca nu se inclina prea mult spre prudenta sau risc excesiv.
Interior 4 - Exterior 2
Aceasta combinatie poate genera un caracter mai depresiv daca nu se va incerca obtinerea unui anumit echilibru. Interiorul este sarguincios, metodic si practic, care uneori poate tine prea in frau mersul inainte datorita precautiei si suspiciunilor care-i anuleaza deciziile. Nu prea primeste sprijin din partea Exteriorului care se innabusa in propriile indoieli. Persoane serioase, intelepte, ordonate, delicate, dar uneori prea pesimiste. Alte vibratii mai indraznete pot atenua aceste tendinte. Trebuie sa invete sa fie mai optimiste si increzatoare.
Interior 4 - Exterior 3
Vibratiile sunt opuse, dar nu devin primejdioase ci se ajuta reciproc. Un Interior reflexiv, cu mare tarie de caracter si o minte disciplinata care are nevoie de sprijin economic pentru a se simti in siguranta; un Exterior care da spirit de sociabilitate si o dezinvoltura pe care Interiorul nu o poseda. Deseori pot fi considerate mai superficiale decat sunt de fapt, iar comportamentul poate fi contradictoriu deoarece impulsurile sunt contradictorii. Totusi Exteriorul ofera optimism Interiorului.
Interior 4 - Exterior 4
Un pronuntat simt al datoriei, un caracter solid, deosebit de serios si intelept si puternic ancorat in realitate. Sunt fiinte sceptice care nu au incredere decat in lucrurile verificate de ele insele. Acorda mare importanta stabilitatii economice, dar nu sunt nici avare nici risipitoare. Minutioase, ordonate si responsabile, uneori iau prea in serios viata si uita sa se bucure de micile placeri ale vietii. Trebuie sa- si domine tendintele prea rigide sau inflexibile.
Interior 4 - Exterior 5
Aceasta combinatie indica o personalitate care poate fi inselatoare la prima vedere deoarece concentreaza in ea tendinte complet opuse. Interiorul calm, reflexiv dispus sa gandeasca si sa analizeze totul inainte de a actiona se loveste aici de un Exterior instabil, nelinistit si nervos adesea , dornic de schimbare si libertate, care uraste monotonia. Acest tip de combinatie genereaza un comportament contradictoriu. Trebuie sa-si tempereze foarte bine dorinta de prea multa libertate si/sau specifica rigiditate.
Interior 4 - Exterior 6
Un Interior puternic si curajos, gata sa lupte pentru a-si atinge scopurile este motivat de nevoia profunda de stabilitate material, risipindu-si seriozitatea, ordinea si disciplina. Exteriorul insa cauta bunastarea familiala, echilibrul interior, aducand blandetea pe care Interiorul nu o poseda. Ambele vibratii tind sa fie preocupate de lucruri carora le acorda prea multa importanta, lucru care le poate anula fermitatea in gandire si actiune, iar aici trebuie sa aiba grija.
Interior 4 - Exterior 7
O combinatie cu motivari opuse, care va putea produce reactii si comportament contradictoriu. Interiorul este in primul rand preocupat de latura materiala, de realitate in timp ce Exteriorul este preocupat de latura spirituala si de comportamentul uman. Totusi coincid in seriozitatea si profunzimea impulsurilor interioare. Ambele vibratii sunt intelepte si responsabile, dar destul de intunecate si rezervate fiindu-le destul de greu sa-si exprime deschis sentimentele. Trebuie sa invete sa- si exprime trairile interioare mai des.
Interior 4 - Exterior 8
Aceasta combinatie tinde sa fie mereu prinsa intre problemele pamantesti si materiale. Impreuna produc energie, o vitalitate si indrazneala distrugatoare pe care nimic si nimeni nu le poate opri, dar care le poate poate aduce succes. Aici Exteriorul domina categoric, sprijinit ambitios de un Interior laborios si tenace. Nu se tem de munca si sunt dispusi la orice sacrificiu pentru a-si atinge scopul. Trebuie sa fie atente sa nu cada in extreme: prea multa duritate, materialism sau lipsa de scrupule. Pot avea puteri curative.
Interior 4 - Exterior 9
In general este o combinatie periculoasa; in acest caz trebuie analizate toate vibratiile, deoarece ele vor indica tendinta definitiva. Ar putea fi vorba de forte favorabile care se completeaza una pe cealalta in vederea unei activitati perseverente, fie prin solutionarea problemelor, nevoilor semenilor, fie pentru a-si asuma pozitia radicala ajungand chiar la violenta daca este necesara pentru a-si apara principiile sau drepturile altora. O mentalitate serioasa si optima studiului care faciliteaza cercetarile stiintifice.
Interior 4 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 4). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 5 - Exterior 1
O combinatie nesigura; daca exista alte vibratii moderate, sunt potentate trasaturile pozitive putandu-se transforma in persoane progresiste, pline de idei si entuziasm si capabile sa invinga toate obstacolele. Daca sunt sprijinite de vibratii puternice sau inclinate spre excese, echilibrul se poate pierde si se ajunge la haos si confuzie. In orice caz, sunt persoane vivace, cu reactii prompte in fata oricarui stimul, iubitoare de libertate si individualiste in cel mai inalt grad.
Interior 5 - Exterior 2
Un Interior vital si plin de impulsuri progresiste, caruia ii trebuie o viata plin de aventura, dinamic si un Exterior care reprima si atenueaza manifestarile spontane si agresive ale Interiorului dar care nu confera hotarare, impetuozitate in vederea unei materializari pozitive ale efortului. Aceasta combinatie poate deveni favorabila alaturi de alte vibratii mai puternice. Este proiectata o imagine placuta, suava, echilibrata, dar realitatea apartine numai Interiorului.
Interior 5 - Exterior 3
Aceste doua vibratii pot conduce la cele mai inalte trepte ale creativitatii, optimismului, indraznelii si abilitatii mentale. Sunt capabili de a depasi toate obstacolele prin taria impulsului si forta vitala, dar sunt expusi riscului de a face exces de entuziasm, de a pierde notiunea realitatii angajandu-se in aventuri utopice, fara o baza solida. Dorinta de a se manifesta, de a cunoaste si incerca totul. Daca vor exista si vibratii mai statornice, care sa aduca ordine, aceasta combinatie poate deveni excelenta.
Interior 5 - Exterior 4
Desi caracterul si reactiile caracteristice acestor vibratii sunt foarte diferite, aceasta este o combinatie pozitiva. Exteriorul se dedica cu eficienta si perseverenta in actiunile intreprinse in timp ce primeste de la Interior impulsuri vitale si stimul dinamic. Comportamentul oscileaza uneori intre ambele tendinte si desi uneori Interiorul incearca sa se disperseze, Exteriorul va veni mereu cu o frana care il va mentine sub control.
Interior 5 - Exterior 5
Persoane dinamice, stralucitoare, active, nelinistite, "cu doua fete". Este o combinatie radianta, greu de egalat in vivacitate, dar accentuandu-se in acelasi timp nelinistea si iritarea, pot aparea probleme de convietuire si insatisfactie. Fiind destul de impacientate, au nevoie de alte vibratii mai stabile care sa le ajute sa duca la bun sfarsit ce au inceput . Trebuie sa invete sa-si canalizeze energia, sa se poata realiza printr-o activitate care sa le satisfaca nevoia de libertate si miscare.
Interior 5 - Exterior 6
Aceste vibratii se pot ajuta reciproc pentru ca in ciuda faptului ca au o natura contradictorie, nu se ciocnesc intr-un mod distructiv. Interiorul confera activitate, initiativa, imaginatie si o inteligenta stralucitoare, iar Exteriorul noblete, armonie, generozotate si iubire. Fara impulsul trepidant si vital al Interiorului, Exteriorul ar incerca numai sa se bucure de viata. Cele doua vibratii unite primesc echilibru si stabilitate.
Interior 5 - Exterior 7
Combinatia vibratiilor favorizeaza un comportament contradictoriu. Interiorul nerabdator cere rezultate imediate in tot ce intreprinde fiindu-i greu sa se concentreze si sa persevereze, se va ciocni de profunzimea si introspectia Exteriorului care are nevoie de momente de singuratate in vederea meditatiei si care e profund interesat de studiul spiritual. Interiorul necesita o viata traita intens, Exteriorul este precaut, prevazator , ceea ce poate crea confuzie interioara, dar care pe de alta parte faciliteaza cercetarile stiintifice.
Interior 5 - Exterior 8
Interior plin de o energie debordanta, stimulatoare, plin de idei progresiste, unite cu forta continua, irezistibila si cu ambitiile Exteriorului, fac din aceasta combinatie una deosebit de puternica, ce poate obtine succesul, renumele, dar care de asemenea accentueaza puternic si temperamentul coleric. Depasesc orice obstacole pentru ca riscul si pericolele ii indeamna sa lupte si sa iasa invingatori. Trebuie sa fie deosebit de atenti la tendintele de intransigenta, violenta sau aroganta.
Interior 5 - Exterior 9
Acestei combinatii ii cam lipseste moderatia. Entuziasmului, energiei si impetuozitatii Interiorului i se alatura o daruire totala a Exteriorului in toate actiunile ce le intreprind. Ambele vibratii confera inteligenta, originalitate, imaginatie, dar va trebui multa libertate deoarece nu vor accepta sa se supuna. De aceea pot deveni rebeli, irosindu-si astfel minunatele calitati. Poate fi o combinatie favorabila si foarte inspirata, putandu-i anima si pe ceilalti, daca vor fi sprijiniti de vibratii mai moderate.
Interior 5 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 5). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 6 - Exterior 1
Motivarile sunt contradictorii; Interiorul care scoate in evidenta devotiunea familiala si calitatile spirituale, respinge lupta pentru obtinerea castigurilor materiale. Poate lasa sa treaca pe langa ei bune ocazii de natura profesionala din indolenta sau lipsa spiritului de lupta. Imaginea Exteriorului contureaza o persoana indrazneata, sigura pe sine, cu certe dorinte de a se evidentia, dar totusi deseori se vede sau se lasa oprita de temerile de natura interioara. Persoane intelegatoare, tandre, dragastoase.
Interior 6 - Exterior 2
Combinatia produce o personalitate foarte emotiva, binevoitoare, insa prea timida, nesigura ca sa lupte pentru castiguri materiale. Cele doua vibratii sunt asemanatoare, desi in atentia Interiorului se afla in primul rand familia si legaturile afective, in timp ce a Exteriorului convietuirea linistita alaturi de semenii sai. Sunt inteligente, profunde si se bucura de experientele artistice si spirituale. Sunt oameni buni care adesea nu stiu sa se apere in fata celor agresivi sau profitoare. Trebuie sa evite obsesiile, susceptibilitatea.
Interior 6 - Exterior 3
Deosebit de propice pentru orice tip de manifestare artistica intrucat indica sensibilitate si talent. Sunt persoane foarte sociabile, corecte, afectuoase si politicoase si se bucura aproape mereu de popularitate. Se exprima cu mare usurinta deoarece isi domina cuvintele ce urmeaza sa le rosteasca. Mai poate produce deseori persoane putin naive, car pot fi inselate apeland la vanitatea si sentimentele lor; de aceea trebuie sa aiba grija. Succes posibil, insotit de renume artistic.
Interior 6 - Exterior 4
Persoane corecte, responsabile si serioase, cu motivatii si impulsuri variate, dar contradictorii care pot genera neregularitati in comportament. Insa vibratiile nu devin distrugatoare ci se completeaza reciproc. Interiorul comod, plin de tandrete, insa Exteriorul tenace, serios si intelept impulsioneaza la munca si lupta in vederea obtinerii castigului material. Acorda mare importanta domeniului financiar, fiind persoane practice, bine ancorate in realitate.
Interior 6 - Exterior 5
Este o combinatie care produce un comportament contradictoriu. Interiorul linistit, calm si echilibrat simbolizeaza armonia , dragostea, bucuria si profunzimea afectiva, in timp ce Exteriorul exprima combativitate, neliniste si mai ales nevoie de libertate; din acest motiv tind sa-si schimbe dispozitia foarte des. Desi ar putea fi linistiti cu o viata placida, calma, Exteriorul ii arata ca fiind foarte active si sarguincioase. Exteriorul poate scoate la lumina aptitudinile artistice.
Interior 6 - Exterior 6
Calitatile si defectele sunt accentuate in aceasta combinatie: integritate, echilibru, spirit de sacrificiu, bunatate. Deseori sunt prea influentabili si preocupati de lux, comozi, cu o extraordinara nevoie de a primi si de a oferi afectiune. Au de asemenea o mare capacitate de sacrificiu; pe umerii lor cad de obicei responsabilitatile familiale. Conservatori si traditionali, calmi si uneori indolenti, fug de presiuni si conflicte preferand sa le evite.
Interior 6 - Exterior 7
Este o combinatie complexa deoarece motivatiile sunt diferite. Interiorul este atras de experientele umane, este amabil si indulgent, avand deseori preocupari artistice si familiale, in timp ce Exteriorul este preocupat in primul rand de perfectionarea inteligentei si a spiritului. Caldura si emotivitatea Interiorului nu transcend, deoarece Exteriorul pare rece si distant. Trebuie sa fie atenti sa nu cada prada depresiei, grijilor exagerate, obsesiilor.
Interior 6 - Exterior 8
Aceasta combinatie depinde de alte vibratii pentru a-si defini vibratia dominanta. Interiorul este calm, echilibrat si linistit, incarcat de dragoste si multa profunzime, dar deseori prea slab si influentabil fata de puternica forta si de impulsurile ambitioase ale Exteriorului. Puterea, tenacitatea, energia, spiritul de lupta care anima Exteriorul, inving tendintele suave care deseori impiedica Interiorul sa-si aplice cu succes calitatile proprii. Moderatie si uneori zgarcenie in manevrarea finantelor. Depinde de alte vibratii care vibratie va fi mai puternica.
Interior 6 - Exterior 9
Ambele vibratii sunt armoniase si confera impulsuri nobile si altruiste, astfel incat caonfigureaza o combinatie favorabila tuturor initiativelor privind imbunatatirea vietii sociale si ajutorarea celorlalti oameni. Detin o maretie morala si un spirit de sacrificiu care deseori ii conduce la punerea in practica a oricarei profesii sau proiect de asistenta sociala. Sunt persoane sincere, corecte, adesea impulsionate de a se sacrifica spre binele celorlalti.
Interior 6 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 6). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 7 - Exterior 1
Un Interior solitar, introspectiv, adevarul si cunoasterea spirituala. Nefiind prea preocupat de bunurile materiale, Interiorul contrasteaza cu dorinta si ambitia de iluminare personala a Exteriorului. Combinatia produce o mentalitate eminent intelectuala, lucida, penetranta, critica uneori, straina sentimentalismelor adesea. Individualismul si dorinta de libertate sunt conturate. Tendinta acestei combinatii va depinde si de alte vibratii, fiind una cu impulsuri contradictorii.
Interior 7 - Exterior 2
O combinatie armonioasa si benefica; unirea acestor doua vibratii potenteaza intuitia si fortele psihice care pot ajunge pana la clarviziune. Caracterul este rezervat, nu este motivat de succese mondene, desi facultatile paranormale ii pot aduce notorietate. Foarte susceptibile si exigente cu ele insele, sunt in acelasi timp analitice si curioase incercand sa ajunga la miezul oricarei probleme ce le intereseaza. Deseori timide si nesigure, sunt totusi responsabile si demne de incredere.
Interior 7 - Exterior 3
Aceasta este o combinatie favorabila desi mentalitatea si impulsurile pe care le ofera ambele vibratii sunt complet opuse; dar se ajuta si se completeaza. Interiorul confera o inteligenta superioara, facandu-i rationali, coerenti, analitici si intuitivi, iar Exteriorul aduce vivacitate, magnetism si imaginatie creativa. Pot straluci in cele mai inalte sfere sociale, le place sa vorbeasca de la egal la egal cu persoane importante. Adesea oscileaza intre singuratate si extrovertire.
Interior 7 - Exterior 4
Interiorul care poseda una din cele mai inalte vibratii psihice este preocupat numai de evolutia sa intelectuala si spirituala, iar Exteriorul care este asemanator in profunzimea si seriozitatea sa, urmareste totusi scopuri practice. Aceste lucruri face din aceasta combinatie una dificila, dar nu negativa fiind foarte benefica pentru studiile stiintifice si diferite cercetari. Trebuie sa invete sa aiba incredere in semenii lor, sa se elibereze de emotii si sa se bucure de viata mai mult.
Interior 7 - Exterior 5
Interiorul ne prezinte persoane care trebuie sa se izoleze ca sa se regaseasca pe ele insele, ca sa studieze si sa mediteze asupra esentei verbului "a fi", asupra misterelor si problemelor care afecteaza viata umana. Exteriorul necesita dinamism, sa fie inconjurat de oameni dar mai ales sa traiasca intens o multime de experiente in deplina libertate. Asadar stari sufletesti intre izolare si o bogata activitate care cere actiune. Trebuie sa invete sa mentina un echilibru si sa nu impinga la extrem nici o vibratie.
Interior 7 - Exterior 6
Un Interior meditativ, timid uneori si adesea ciudat, in care ies in evidenta exceptionalele calitati paranormale. Fiind atat de profund nu primeste imbold de la un Exterior pasiv, nobil si generos si uneori indolent. Aceste lucruri fac din aceasta combinatie una contradictorie , care trebuie sprijinita de alte vibratii armonioase pentru a-si folosi pe deplin calitatile. Desi confera importante calitati morale, iubesc viata comoda si au putine impulsuri. Trebuie sa isi stapaneasca gandurile negative.
Interior 7 - Exterior 7
Extraordinara combinatie care dezvolta activitatile mentale si psihice. Totdeauna vor acorda mai multa importanta rezultatelor spirituale si intelectuale. O gandire stralucitoare, foarte curioasa, care cauta adevarul, libertatea si cunoasterea interioara. Rafinament si delicatete innascute, inclinatie spre cultura si investigare, meditatie. Foarte profunde, sunt persoane singuratice , desi mereu in compania cuiva. Uneori prezenta lor rece sau distanta le face dificila o legatura cu ceilalti.
Interior 7 - Exterior 8
Vibratii care genereaza descarcare interioara si deseori contradictii in comportament. Trebuie sa impace necesitatile aproape exclusiv psihice si intelectuale ale unui Interior introspectiv cu cele ale unui Exterior ambitios si autoritar profund interesat de castigul material si aspectele pamantesti. In fata celorlalti apar ca persoane puternice, curajoase, ferme si gata sa-si impuna punctele de vedere si datorita acestei aparente este greu ca altii sa-si imagineze marea sensibilitate a lor.
Interior 7 - Exterior 9
Este o combinatie pozitiva si norocoasa in activitati sociale cat si in practici esoterice. Ambele vibratii sunt deosebit de interesate de fenomenele psihice si poseda calitati paranormale. In acest caz Exteriorul va primi stimulul de care are nevoie in vederea indeplinirii operei sale umanitare. Neobosita lor curiozitate ii transforma in lectori pasionati. Iubesc libertatea, nu tolereaza nici o forma exterioara de dominare. Le plac calatoriile si sa cunoasca locuri, persoane noi.
Interior 7 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 7). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 8 - Exterior 1
Fiind o combinatie foarte puternica, impulsurile interioare se materializeaza intr-o mare nevoie de progres. Sunt hotarati sa obtina cat mai mult pe plan material si poseda calitatile necesare: tenacitate, disciplina si un simt dezvoltat al valorii. Exteriorul confirma ambitia si dorinta de a se evidentia, creativitate. Cu siguranta pot atinge orice scop isi propun, dar trebuie sa evite cu orice pret materialismul si ambitia in exces.
Interior 8 - Exterior 2
Un Interior care este orientat puternic spre lucrurile terestre, materiale, care dispune de minunate facultati mentale, fizice si de caracter pentru a ajunge unde isi doresc. Magnetismul si siguranta lor sunt irezistibile, fiind calitati de care Exteriorul are nevoie pentru a-si depasi dubiile, complexele pentru a-si dezvolta capacitatea. Apar ca fiind cumpatati, diplomati, uneori maleabili, dar daca Interiorul va domina, devin exigenti, uneori tiranici. Combinatie conflictuala, dar favorabila.
Interior 8 - Exterior 3
Interiorul releva ambitie puternica, perseverenta, fermitate si o mare putere de concentrare care-i permite sa se izoleze sau sa se sustraga de la lucrurile care l-ar distrage de la drumul ales. In acest caz, Interiorul este bine sprijinit de optimismul, creativitatea si simpatia Exteriorului. Au scopuri precise, dar si agerimea necesara de a-i manipula pe altii reusind ca acestia sa faca ce-si doreste el. Mare atentie la ambitia nemasurata, oportunism.
Interior 8 - Exterior 4
Este o combinatie foarte puternica ce confera o extraordinara forta pentru a realiza tot ce-si propun. Interior energic, combativ si ambitios, minte organizata, usurinta de a planifica, simtul financiar, toate astea ii permit sa iasa in evidenta in domeniul ales. Mari sanse de succes, dar trebuie sa fie atenti sa nu devina sclavi ai ambitiei si responsabilitatilor, al seriozitatii impinse la extrem. Uneori pot avea puteri curative.
Interior 8 - Exterior 5
Interior dotat cu ambitii mari si calitati pe masura, cu talent in planificare si avant spre tot ce este maret. Primeste de la un Exterior indraznet si curajos, dinamism, creativitate, formand o combinatie pozitiva, temperamentala si foarte dinamica. Pe de alta parte, Interiorul franeaza neastamparul si dezorientarea Exteriorului, primind in schimb un incredibil impuls de vitalitate. Atentie la temperamentul exaltat.
Interior 8 - Exterior 6
Aici este o combinatie contradictorie, dar pozitiva. Interiorul este bine ancorat in realitatea materiala, inclinat spre castiguri financiare, perseverent, foarte ambitios cu o uriasa putere de concentrare, iar Exteriorul este plin de suavitate, blandete, tandrete si bunavointa. Exteriorul uneori indolent primeste impuls de la un Interior energic si dinamic. Trebuie sa evite indolenta si toleranta uneori prea mare fata de ceilalti.
Interior 8 - Exterior 7
Combinatie complexa, deoarece e vorba de o persoana impartita intre impulsurile ce vizeaza aspectul material, dorinta mare de a iesi in evidenta a Interiorului si motivatiile spirituale ale Exteriorului. Cum aceasta este latura vizibila ce o afiseaza in fata celorlalti, totdeauna va impresiona fiind o persoana mai profunda si inteligenta decat e in realitate. Poate ajunge uneori la confuzia intre a hotari daca sa lupte pentru o situatie economica sau sa ramana in zona intelectului pur. Alte vibratii vor clarifica tendinta dominanta.
Interior 8 - Exterior 8
Calitatile si defectele sunt accentuate. Acesti oameni au o vointa de fier care le poate oferi succese spectaculoase deoarece detin cu prisos calitatile pentru a le obtine. Caracter corect, hotarat, sincer, totdeauna vor stii ce vor si nu e neclar in felul lor de a fi; pentru ei totul trebuie sa fie alb sau negru, da sau nu. Trebuie sa evite sa se ambitioneze mult peste limita si sa nu cada intr-un materialism exagerat, sa-si tempereze caracterul astfel incat ambitia sa nu le faca rau.
Interior 8 - Exterior 9
Aceste vibratii au motivari care odata unite, isi pot compensa reciproc diferentele astfel incat se realizeaza un echilibru intre un Interior orientat spre castig material si un Exterior care trebuie sa se dedice necesitatilor si problemelor celorlalti. In acest caz aptitiudinile practice sprijina incercarile altruiste, iar calitatile spirituale innobileaza si inalta obiectivele materiale. Au deseori inclinatie pentru stiinte.
Interior 8 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 8). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.

Interior 9 - Exterior 1
O combinatie stralucitoare, dar cam dificila. Spirit liber, inteligenta, umanitarism, creativitate deosebita si originalitate, inclinatie spre cercetare si oratorie. Simtul critic si sinceritatea adesea impinsa la extrem le poate aduce inamici; nu prea cunosc diplomatia. Au o mare incredere in sine desi au nevoie uneori pana la dependenta de sprijinul celor apropiati. Alte vibratii mai moderate ii vor ajuta sa-si tempereze rebelitatea, extremismul.
Interior 9 - Exterior 2
Un Interior evoluat si elevat care-si doreste sa creeze o lume mai buna, mai umana, care ofera sprijin si mangaiere. Aceste calitati se armonizeaza cu un Exterior la fel de evoluat. Simpla lor prezenta inspira pace, incredere. Sunt vazuti ca oameni cumsecade, blanzi si plini de intelegere. Daca vibratia destinului este asemanatoare sau identica, vor fi inclinati spre opere de binefacere si vor fi predispusi clarviziunii. Posibile aptitudini curative.
Interior 9 - Exterior 3
Combinatie foarte profitabila, fiind vorba de doua vibratii cu o mare generozitate, dragoste si omenie. Idealurile altruiste ale Interiorului intalnesc sprijinul Exteriorului deaorece ambele sunt justificate de impulsuri nobile. Se manifesta ca persoane sociabile, vorbarete, uneori superficiale dar fara rautate. Deseori aceasta aparenta inseala, facand ca ceilalti sa nu observe Interiorul lor omenos. Foarte optimiste, cu talente pentru actorie uneori.
Interior 9 - Exterior 4
Vibratiile deosebit de energice, radicale indeosebi cand e vorba de lupta impotriva faptelor abuzive, incorecte creeaza o combinatie foarte puternica, ce trebuie echilibrata de alte vibratii deaorece poate produce fanatici (cel putin in gandire). Interiorul liber, care nu accepta lucruri impuse, abuzuri, devine "eroul" celor oprimati si primeste sprijinul Exteriorului care va reactiona violent fata de nedreptatile sociale. Trebuie sa acorde mare atentie tendintelor ce le au si sa se tempereze.
Interior 9 - Exterior 5
Ambele vibratii aduc inteligenta, imaginatie, generozitate si noblete, fiind foarte independente si neacceptand nici o forma de dominare. Sunt deosebit de active, entuziaste si vehemente. Nelinistite si iritabile, uneori isi pot crea probleme de convietuire deoarece ambele vibratii poseda excelente intentii, dar sunt prea agitate si impetuoase. Aceasta combinatie trebuie sprijinita de vibratii mai echilibrate, in acest caz putand deveni foarte favorabila.
Interior 9 - Exterior 6
Aceasta combinatie subliniaza calitatile morale. Impulsurile Interiorului de aparare, protectie si de dreptate gasesc raspuns intr-un Exterior nobil si generos, intelegator si mereu dispus sa-si ofere sprijinul si afectiunea. Uneori se pot produce alternanta intre impulsurile de actiune pe care le genereaza Interiorul si unele de rafale de indolenta si dorinta de a se bucura de viata, care vin din partea Exteriorului, insa Interiorul dispune de energie suficienta.
Interior 9 - Exterior 7
Inteligenta profunda si stralucitoare, spirit evoluat, cu deosebite calitati morale, preocupat mai ales de propria desavarsire interioara si de ajutorul adus semenilor. Este o combinatie cu un inalt continut spiritual si psihic. Delicate, spirituale, iubitoare de frumos, cu o neobosita curiozitate de a patrunde tot ce e mister. Aproape intotdeauna sunt lectori avizi. Daca alte vibratii sprijina aceasta combinatie, ne aflam in fata unei persoane cu calitati clarvazatoare.
Interior 9 - Exterior 8
Motivatii contradictorii care au nevoie pe de o parte de castiguri materiale, iar pe de alta parte de o nevoie spirituala de a se dedica ajutorarii semenilor, lasand la o parte latura materiala. Pot atinge mari succese organizand si promovand actiuni benefice deoarece Interiorul impregneaza Exteriorul cu impulsurile sale, iar acesta din urma aduce capacitatea sa executiva in domeniul financiar ducandu-le la bun sfarsit. Caracter puternic, cu un profund simt al justitiei, sinceri.
Interior 9 - Exterior 9
Nevoia imperioasa a Interiorului de a-si pune toate eforturile in serviciul semenilor atinge forma maxima aici, fiind o combinatie cu vibratie dubla. Intuitie si trasaturi psihice exaltate, ca si vehementa energia si caracterul dominant. Sinceritatea lor nu cunoaste diplomatia. Au un mod special de a privi viata; sunt putin boemi, ciudati, nu apreciaza normele stabilite de societate si au curaj sa-si apere propriile convingeri. Uneori au un temperament coleric, ajungand chiar si la obraznicie.
Interior 9 - Exterior 11, Exterior 22
In oricare dintre combinatii, o Vibratie Maestra valoreaza mai mult decat o Vibratie Baza. Vibratia Maestra va domina, scotand la iveala calitatile specifice vibratiei pe care o insoteste (in cazul de fata, interior 9). In aceste combinatii speciale, trebuie luate in calcul si celelalte vibratii numerologice ale fiecaruia pentru a se putea indica predispozitia dominanta.



vineri, 27 martie 2015

Numerologia si puterea numelui nostru

Unul dintre cele mai semnificative lucruri in numerologie este studiul numelui, fiecare avand rezonanta si puterea sa proprie. Ca sa avem cea mai clara analiza a numelui nostru, trebuie sa il calculam in felul urmator:
- calculam vibratia de interior, care consta in adunarea tuturor vocalelor din numele complet (acest lucru ne arata forta interioara, inclinatiile si motivatiile noastre ascunse)
- calculam vibratia de exterior, care consta in adunarea tuturor consoanelor din numele complet (acest lucru ne arata de impresie producem asupra celorlalti, ce proiectam la exterior)

Interior 1
Persoane independente in gandire, sigure pe ele insele. Liberale si lipsite de prejudecati, respecta si dreptul celorlalti de a-si trai viata dupa principiile proprii. Le plac provocarile, sunt creative, originale si sunt insufletite de un optimism remarcabil. Se bazeaza pe propriile forte si nu vor accepta sa depinda de cineva.
Interior 2
Sunt dotate cu mult tact, discretie si prefera adesea sa lase de la ele decat sa intre in conflicte. Nu prea au incredere in ele insele sau tind sa fie destul de ezitante, au nevoie de stimuli permanenti. Isi doresc o viata linistita si le incanta ideea de a oferi constant mici atentii de afectiune.
Interior 3
Au o mentalitate optimista, radianta, sunt persoane vesele, entuziasmate. Sunt creative si pot avea talente artistice. Aceasta vibratie aduce dezinvoltura si ablilitate, lucru care adesea le faciliteaza succesul. Trebuie sa aiba grija sa nu devina superficiale si egoiste, datorita usurintei cu care obtin ce-si propun.
Interior 4
O mentalitate serioasa, responsabila si realista, care detesta frivolitatea. Acesti oameni vor pune temeliile unei lumi mai corecte si echilibrate. Niciodata nu vor ceda inainte sa-si atinga scopul. Inainte de a actiona, iau in calcul toate aspectele situatiei. Sunt personalitati puternice, energice si eficiente. Nu prea actioneaza sub influenta impulsului de moment.
Interior 5
Au un spirit aventurier, ingenios, activ si nelinistit si dispretuiesc mediocritatea, rutina; sunt pline de imaginatie. Aceasta vibratie consuma multa energie, de aceea aceste persoane tind sa isi piarda controlul repede, devin irascibile adesea. Nu au rabdare, vor rezultate imediate altfel "abandoneaza" cauza. Trebuie sa invete sa isi controleze temperamentul.
Interior 6
Au o integritate morala si o bunatate in adevaratul sens al cuvantului. Au o gandire echilibrata, sunt firi corecte, sensibile, responsabile si au un spirit de ajutor dezinteresat. Iradiaza inteligenta, generozitate. Isi mascheaza cu abilitate timiditatea, nesiguranta, afisand autosuficienta. Sunt extrem de protectori cu cei apropiati si adesea vor face orice ca sa-i stie multumiti.
Interior 7
Profunde, introspective si analitice, cauta adesea singuratatea ca prilej de meditatie si desavarsire interioara. Intuitive, clarvazatoare, ciudate uneori, nu manifesta prea mult interes pentru o viata sociala foarte plina. Intelectuale, desavarsite, sensibile, fug de persoanele sau actiunile vulgare. Sunt greu de inteles si deseori sunt acuzate pentru orgoliul si raceala lor; desi au nevoie de dragoste si intelegere, le este greu sa isi exteriorizeze sentimentele.
Interior 8
Aceasta vibratie confera tarie de caracter si clarviziune, capacitate de analiza si organizare, o gandire constructiva. Sunt firi eficiente, agere, au un spirit mai autoritar. Motivatia interioara pune in miscare mari castiguri materiale. Au vointa puternica, putere de concentrare si de aceea nimeni nu le poate abate de la drumul lor. Trebuie sa fie atente sa nu exagereze cu ambitia lor.
Interior 9
Gandire clara si lucida, deschisa si neinhibata. Iubesc libertatea si aventura, sunt firi generoase si excentrice. Sunt nobile si altruiste, dragostea lor depaseste limita propriului eu, extinzandu-se si asupra altor fiinte. Sunt intuitive si poseda calitati parapsihologice, uneori pot intui ceea ce urmeaza sa se intample. Sunt caritabile si pline de bunatate si compasiune.
Daca atunci cand adunam totalitatea vocalelor numelui complet, obtinem numarul 11 sau numarul 22, avem de-a face cu Interioarele Maestre.
Interior 11
Sunt repede remarcate prin aspiratiile care le anima, pentru ca scopul lor este sa le fie de folos tuturor, oferindu-si cu daruire eruditia, cunostintele si sprijinul material. Intuitie remarcabila, spiritualitate, calitati de lider, imaginatie, inteligenta - toate astea le vor permite realizarea scopurilor care si le propun. Pentru a confirma cele spuse, trebuie acest Interior trebuie insotit de un Exterior asemanator.
Interior 22
Valoarea morala, aspiratiile inalte si indemanarile deosebite, usurinta in a castiga pe plan material, ii transforma pe acesti oameni in conducatorii marilor imperii. Isi pot folosi norocul, autoritatea si prestigiul in serviciul semenilor. Este simbolul puterii puse in slujba spiritului; de altfel, aceasta ar trebui sa fie motivatia existentei lor. Nu trebuie sa cedeze in fata lacomiei si ambitiei.

Exterior 1
Sunt fiinte active, pline de entuziasm, recunoscute pentru inteligenta si independenta lor. Sunt deseori admirate pentru creativitatea si imaginatia lor, sunt inventive si originale, desi unele dintre ele sunt prea autoritare sau/si egoiste. Uneori tocmai acest spirit autoritar, ca si dorinta lor de a trece drept persoane pentru care "scopul scuza mijloacele", le aduce dusmani inversunati. Sunt admirate dar si invidiate pentru stralucita lor personalitate si sunt deseori acuzate ca sunt vanitoase, orgolioase, infumurate, netinand seama de parerile si sentimentele celorlalti.
Exterior 2
Aceste persoane sunt recunoscute ca fiind incantatoare, pline de tact, de intentii bune, desi uneori devin iritabile si irascibile. Sunt putin ingenue, dar au un spirit serviabil, stiind sa atraga simpatia sau dragostea celorlalti. Sub aparenta lor de calm si stabilitate, se ascunde multa nesiguranta si neincredere in fortele proprii. Trebuie sa fie adesea indemnate la activitate.
Este o vibratie buna daca este insotita de un Interior mai energic.
Exterior 3
Aceasta vibratie releva in fata celorlalti o personalitate spontana, radianta si simpatica. Impresioneaza prin talentul creativ sau artistic. Temperamentul fascinant le poate deschide toate portile si adesea obtin prin viclenie si vorbe incantatoare ceea ce altii nu reusesc prin propriul efort. Sunt firi vesele, optimiste, pline de insufletire. Fiind compatimitoare si tandre, castiga usor simpatia strainilor, a prietenilor si sunt admirate pentru personalitatea lor atragatoare.
Exterior 4
Impresioneaza pe cei din jur prin sinceritate, intelepciune si un spirit responsabil. Nu sunt deloc frivole sau superficiale, dimpotriva, apar deseori prea riguroase. Sunt fiinte muncitoare, tenace, pline de curaj si nu le sunt deloc pe plac activitatile riscante, care nu au o baza solida. Nu sunt pripite si nici nu le plac persoanele pripite, transmit celorlalti siguranta si incredere. Sunt recunoscute si admirate pentru taria lor de caracter si vointa puternica.
Exterior 5
Impresia pe care o produce aceasta vibratie este plina de impetuozitate, nerabdare, dinamism, exuberanta. Aceste persoane creeaza in jurul lor o atmosfera plina de efervescenta. Evita monotonia si evita de asemenea plictiseala. Vehementa si indrazneala lor atrag, dar desi pare greu de crezut, dau dovada de timiditate in prezenta sexului opus. Tin prea mult la libertatea lor, de aceea le va fi foarte dificil sa lege legaturi de durata. Continua lor incordare le provoaca stari de neliniste si adesea izbucniri nervoase dese dar de scurta durata.
Exterior 6
Dezvaluie o personalitate incantatoare, amabila, generoasa. Fiind firi sociabile, creeaza o atmosfera destinsa si ospitaliera in jurul lor. Le face placere sa isi primeasca prietenii si sa aiba grija de cei apropiati si sunt mandre de familia, caminul si averile lor, deseori punandu-le in evidenta, dar fara a avea vreo intentie rea. Sunt corecte, responsabile si nu ies in evidenta prin dinamism. Relatiile familiale si bucuria de a trai sunt o prioritate deplina pentru ele. Adesea pot deveni preocupate, obsedate de lucruri lipsite de importanta.
Exterior 7
Aceasta vibratie dezvaluie celorlalti un temperament mistic, profund intuitiv si inspirat, o inteligenta ascutita, analitica si capabila de studiu intens. In general sunt neintelese, sunt acuzate de raceala si aroganta, fara ca acest lucru sa fie adevarat. E vorba numai despre o distinctie autentica, naturala, care emana din interiorul lor. Aceasta, cat si atitudinea rece sau distanta pe care o adopta inconstient ca sa-si apere intimitatea ii face sa se separe de ceilalti. Desi au mare nevoie de atentie, dragoste si intelegere, le este greu sa vorbeasca despre ceea ce simt. Cu un Interior asemanator, sunt potentate facultati clarvazatoare.
Exterior 8
Impresioneaza pe cei din jur prin puternica lor personalitate, intensitatea si magnetismul lor, prin siguranta de sine si usurinta cu care stapanesc orice situatie. Recunoscute si respectate pentru integritatea lor morala, simtul dreptatii si curaj, sunt foarte dotate ca sa-si atinga scopurile. Au un temperament puternic si exploziv pe care il tin sub control si care se manifesta cand sunt provocate la maximum. Sunt admirate pentru calitatile lor financiare, pentru ambitie, desi uneori o duc la extrem si ar trebui sa si-o tempereze. Nu se multumesc cu planuri marunte, le plac proiectele de mare amploare.
Exterior 9
Sunt persoane cunoscute si admirate pentru nobletea si generozitatea lor. Constiente si preocupate de necazurile altora, devin "umarul pe care se poate plange". Sunt obsedate frecvent sa rezolve problemele altora, neglijandu-si astfel propriile obligatii. Impresioneaza prin excesul lor de sinceritate care uneori le aduce necazuri, inteligenta si pasiunea pe care o pun in tot ce fac. Paradoxal, coexista in caracterul lor laturi opuse, vizibile celorlalti: seriozitate, simtul responsabilitatii, formalism, alaturi de un temperament extravagant, complet neinhibat care le cere sa-si traiasca viata numai dupa bunul plac.
Daca atunci cand adunam totalitatea consoanelor numelui complet, obtinem numarul 11 sau numarul 22, avem de-a face cu Exterioarele Maestre.
Exterior 11
Acestor persoane le-ar fi imposibil sa treaca neobservate chiar daca si-ar dori. Firi spirituale, mistice, isi impun lor insele obligatia de a-si ajuta semenii atat in problemele lor cat si in progresul lor spiritual. Au darul de a-i insufleti pe ceilalti facandu-i sa-si doreasca perfectiunea materiala si spirituala. Este o influenta puternica si rodnica de asemenea. Sunt de un real ajutor celorlalti putandu-i indruma ca vietile lor sa poata capata un nou sens.
Exterior 22
Cei care detin aceasta vibratie produc un puternic impact in jurul lor. Sunt oameni care ies victoriosi din orice imprejurare, reusita le este garantata, stiu sa acumuleze bogatii, prestigiu. Datorita sumelor de bani pe care le castiga cu mai multa usurinta decat ceilalti, devin adevarati filantropi. Sunt constienti de menirea lor si vor consacra o mare parte a veniturilor in scopul rezolvarii problemelor materiale ale comunitatii.

Sper ca v-ati regasit in descrieri. Eu da, cu siguranta :)


Poate te-ar interesa si:

Combinatiile de interior si exterior ale numelui

luni, 23 martie 2015

Magia plantelor asupra organismului

Natura ne poate veni in ajutor in absolut orice afectiune posibila - asta este o certitudine.
Mai jos, va ofer cateva remedii naturiste pentru unele dintre cele mai comune afectiuni cu care ne confruntam:
Anxietate
In cazul in care suferim de anxietate, o cana de ceai de flori de portocal sau de sulfina face adevarate minuni. Ne vom simti mai relaxati, disparand senzatia de opresiune psihica.
Caderea parului
Am cautat si am incercat diferite remedii pentru aceasta problema (de la masca cu miere si galbenus de ou pana la fiolele de ginseng, sampoane minune si lotiuni), pana cand am descoperit uleiul de ienupar. Folositi-l inainte sa va spalati parul: puneti o cantitate moderata de ulei in palme si masati energic radacinile timp de cateva minute. Asteptati 30 minute inainte sa va spalati parul.
Balonare
In acest caz, ceaiul de seminte de anason sau de cimbru sunt cele mai eficiente si rapide remedii. In plus, au un gust foarte placut.
Depresie
Pentru zilele sau momentele cand ne simtim deprimati, ceaiul din frunze de levantica sau de flori de portocal ne va ajuta sa ne echilibram si sa ne amelioram tonusul emotional.
Dureri de cap
Pentru a calma durerile de cap, ceaiul de tei sau de levantica este cel mai eficient. Beti suficiente lichide pe timpul zilei deoarece aceasta durere apare frecvent atunci cand nu ne hidratam corespunzator organismul.
Greata
Ceaiul din frunze de busuioc sau de sulfina sunt extrem de eficicente atunci cand suferim de stari de greata.
Ulcer, arsuri stomacale
Este indicat sa bem ceaiuri din seminte de fenicul, de roinita sau de coada soricelului (fara radacina) si sa se tina un regim alimentar echilibrat.
Infectii urinare
Una dintre cele mai eficente plante in aceasta afectiune este Iarba Neagra. Beti zilnic o cana sau maxim doua de ceai din aceasta planta si veti simti destul de rapid efectul.
Incercati sa ingerati cat mai putine pilule chimice si sa profitati mai mult de aceasta parte magica a naturii, plantele.
Sa va fie cu folos si o sanatate perfecta va doresc! :)



vineri, 20 martie 2015

Cum sa atragi NOROCUL si tot ce doresti

Ce este de fapt norocul? Si ce este ghinionul? Sunt niste forte care atrag lucrurile dorite sau din contra, opusul lor. Actiunile si gandurile omului sunt asemenea unui magnet. Fiecare dintre noi avem noroc, desi multi nu cred asta; fiecare dintre noi putem decide chiar din acest moment sa fim norocosi.
Tot ce trebuie sa facem este sa ne setam mintea pe tot ceea ce ne dorim, NU pe ceea ce nu ne dorim (suna simplu, uneori nu e deloc simplu, dar e mai simplu sa incepi sa faci asta si sa incepi sa obtii lucrurile pe care le doresti, decat sa ai parte mereu de ceea ce nu doresti).
Daca gandim pesimist, negativ, atragem exact lucrul la care ne asteptam, dar pe care nu ni-l doream.
Imaginati-va ceea ce doriti sa obtineti, cum vreti sa se desfasoare lucrurile, faceti acest exercitiu ori de cate ori simtiti ca acele ganduri negative va revin in minte.
Ca sa putem schimba lucrurile in mai bine, trebuie sa ne schimbam mai intai modul de a gandi.
Ca sa ne putem crea propriul noroc, trebuie sa incepem sa ne asteptam ca ideile noastre si succesul sa faca parte din realitatea noastra.
Un alt aspect foarte important este cum ne exprimam dorintele. Cum ni le formulam, asa le primim. Daca spunem "vreau masina aia", "vreau ca persoana x sa-mi dea atentie", dorintele noastre vor ramane exact in acest stadiu: "vreau". Si o sa le vrem in continuare dar n-o sa le primim. De ce? Pentru ca nu trimitem corect Universului mesajul. Inlocuiti "vreau" cu "am", "voi avea", credeti cu adevarat ceea ce va doriti, vizualizati acel lucru cat mai des posibil si veti observa diferenta.
Un alt aspect important sunt asteptarile noastre:
Primim ceea ce ne asteptam sa primim, NICI MAI MULT, NICI MAI PUTIN. Controlati-va asteptarile negative si dati unda verde imaginatiei in cel mai pozitiv mod cu putinta (imaginatia combinata cu credinta transforma dorinta in realitate).
Nu cedati depresiei sau pesimismului, luati atitudine si conturati-va viata asa cum v-o doriti.
Toti avem puterea de a ne schimba vietile in mai bine; toti avem acea putere interioara de a atrage ceea ce ne dorim, indiferent de varsta, de sex, de studiile pe care le avem(sau nu) sau alte criterii. Realitatea este ca noi ne cream norocul, cu puterea gandului.
De ce sa nu ne inlocuim vechile tipare de mentalitate care nu ne aduceau decat aceleasi rezultate negative sau aceleasi reactii negative ale celorlalti sau aceleasi esecuri? Nu avem nimic de pierdut daca incercam, din contra!
Va propun un mic exercitiu care va va schimba perceptia si totodata va va schimba si norocul (pe mine personal, ma ajuta ori de cate ori ma simt deprimata, ma cuprinde pesimismul):
Luati o foaie de hartie si scrieti in partea stanga tot ceea ce nu va place la viata voastra, iar in partea dreapta scrieti exact opusul la ceea ce ati scris in partea stanga.
Acum indoiti foaia pe spatiul delimitat dintre cele doua coloane si rupeti foaia.
Aruncati (sau rupeti sau pur si simplu dati-i foc :D ) partea stanga a foii.
Cititi partea ramasa in fiecare zi sau chiar mai des. Cu cat o cititi mai des cu atat va fi mai bine.
Si acum, ca stim toate aceste lucruri, sa obtinem tot ce ne dorim luand-o pas cu pas:
1. Primul si cel mai important pas in a obtine ce ne dorim este sa decidem ceea ce ne dorim cu adevarat, cu claritate, fara ezitari. Limpeziti-va mintea de orice gand negativ care va impiedica sa obtineti acel lucru
2. Acum cereti Universului ceea ce va doriti (puteti face asta gandindu-va la acel lucru sau scriindu-va dorinta pe o foaie de hartie)
3. Legea Atractiei spune ca atunci cand suntem recunoscatori pentru lucrurile pe care le dorim dar nu le avem, Universul ni le va da; recunostinta este cea mai puternica metoda a Legii Atractiei.
4. Nu trebuie sa va atasati de ceea ce cereti deoarece daca o faceti, va veti intreba cum se va implini, cand etc veti tinde sa va umpleti mintea de indoiala. Aveti credinta ca ceea ce doriti e deja al vostru; asta e tot.
5. Aveti rabdare si fiti pregatiti sa primiti ce v-ati dorit, iar dupa ce o faceti, fiti recunoscatori intotdeauna pentru ceea ce aveti si veti avea.
Va doresc sa vi se implineasca toate dorintele! :D


miercuri, 11 martie 2015

Cum sa scapi rapid de acnee


Fie ca suntem femei sau barbati, acneea este o problema comuna a pielii cu care ne putem confrunta la orice varsta. Intr-adevar adolescentii sufera mai mult de acnee datorita nivelului crescut al hormonilor din organism, dar nu numai ei pot suferi de aceasta.
Inainte sa dati bani pe tratamente costisitoare, incercati aceste tratamente extrem de eficiente cu ingrediente naturale:
Atentie!, inainte sa aplicati mastile, curatati-va tenul in profunzime.
Puteti sa obtineti o solutie de curatat pielea din amestecul in parti egale de apa de trandafiri si suc de lamaie proaspat stoarsa.
1. Amestecati doua lingurite de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de scortisoara pudra, sucul de la o jumatate de lamaie si cinci lingurite de miere. Aplicati aceasta masca si stati cu ea timp de 10 minute. Clatiti cu apa calduta.
2. Amestecati o lingurita de miere cu sucul de la o jumatate de lamaie intr-o ceasca cu faina de ovaz. Frecati acest amestec pe suprafata pielii timp de 30 secunde si apoi lasati sa actioneze timp de 20 minute. Clatiti cu apa calduta.
3. Amestecati in proportii egale argila, apa de trandafiri si pudra de santal. Aplicati amestecul pe suprafata pielii si stati pana se usuca pe piele. Clatiti cu apa calduta.
4. Amestecati frunze proaspete de schinduf cu putina apa si aplicati aceasta pasta pe zona afectata pentru 10 - 15 minute. Clatiti cu apa calduta. Aplicati aceasta pasta in fiecare zi timp de 4 zile si acneea va disparea complet.
Pentru a preveni aparitia cosurilor este cel mai indicat si sanatos sa consumam cat mai multe fructe si legume (proaspete de preferat). Daca obisnuiti sa consumati carne, incercati sa reduceti acest obicei la o data pe saptamana. Se stie ca aceasta contine hormoni, drept urmare consumata mai des produce dezechilibre hormonale in organism.
Sa va fie cu folos!





vineri, 6 martie 2015

Tu ce parte a corpului o stergi mai intai dupa ce faci dus?


Conform site-ului Busterguru.com , Funny, Unless You're Dumb, si prima parte a corpului pe care obisnuim sa o stergem dupa dus ne spune cate ceva despre personalitatea noastra. (e haios, oricum merita citit :)) )Trasaturile sunt urmatoarele:
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai podoaba capilara, sunt persoane logice, practice si cam plictisitoare in pat. Sunt persoane pe care ne putem baza si sunt foarte dedicate in munca ce o intreprind. Sunt predispuse sa insele atunci cand sunt sub influenta bauturilor alcoolice si sa foloseasca alcoolul drept scuza pentru fapta lor. In mod ironic, devin destul de pasionale fata de partenerul cu care isi inseala iubita/iubitul. Slujbele ideale pentru acest tip de persoane sunt contabili, tintasi de elita.
Cei care-si sterg urechile prima data, cred ca ii pot intelege cu adevarat pe cei din jur, desi nu prea e adevarat. Cred ca sunt mereu amuzanti, ingeniosi, desi nu prea sunt. Se cred sexy si ca sunt constienti de faptul asta, dar de fapt nici nu sunt nici nu sunt constienti de acest fapt. Daca cunoasteti pe cineva care are o parere excelenta despre sine atunci cand nu ar trebui (asta daca ar fi cu adevarat constienti de cum sunt), cu siguranta este vorba despre o persoana care isi sterge prima data urechile dupa ce face dus. Nu exista slujbe ideale pentru cei din aceasta categorie.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai fata, sunt oameni cu initiativa, carora le place sa conduca; totusi, ceilalti nu prea ii plac, iar unul dintre motive ar fi ca sunt la limita autoindulgentei, lucru care ii dezgusta pe ceilalti. Indiferent ca e vorba de condimentele excesive, complimente, aplauze sau alte lucruri, acesti oameni tind sa fie destul de exagerati. Sunt atrasi de lumina reflectoarelor si de exemplu sa tipe in fata tv-ului in fata unui meci de fotbal dandu-le instructiuni jucatorilor si sunt predispusi la atacuri de cord. Slujbele ideale pentru ei ar fi ofiteri de politie, directori, dictatori.
Cei care isi sterg gatul mai intai, sunt cam lasi, dar care stiu cum sa se exprime. Au foarte multe temeri si isi fac foarte multe griji, atat de multe incat celor din jur uneori le vine destul de greu sa-i suporte. Cred adesea ca ceilalti conspira mereu impotriva lor (si de obicei se si adevereste, datorita modului negativ de a gandi). Adesea au stofa de cantarete. Slujbele ideale ar fi ca agenti pentru efectuarea licitatiilor, cantareti.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai pieptul, sunt persoane protectoare cu firi dulci, dar si destul de naive. Sunt intotdeauna alaturi de ceilalti oferindu-le ajutorul si sprijinul lor. Zambesc foarte des si adesea au talent la gatit. Slujbele in care s-ar descurca de minune ar fi asistenti medicali, baby-sitter.
Cei care isi sterg mai intai partea abdominala, sunt oameni lacomi in general. Nu prea au simtul umorului dar de obicei devin destul de bogati, desi vorba "scopul scuza mijloacele" li se potriveste de minune. Adesea sunt gurmanzi. Se pot plange adesea ca nu au suficient spatiu desi conduc jeep-uri. Se senibilizeaza mult si tind sa planga atunci cand asculta melodii mai sentimentale. Slujbele ideale pentru ei ar fi patron firma de constructii, agent de asigurari de viata.
Cei care-si sterg prima data bratele, nu au intalnit niciodata o situatie fericita care sa nu o transforme intr-una gri. Iubesc pisicile si cred ca si ele ii iubesc, doar ca ele nu iubesc pe nimeni, sunt doar constiente de cine le hraneste. Sunt firi destul de pesimiste si pun mereu raul inaintea binelui (fapt care mereu atrage raul). Slujbele ideale pentru ei ar fi agent de bilete, profeti in Judecata de Apoi.
Cei care obisnuiesc sa isi stearga mai intai mainile, sunt persoane obsedate de control, nesuferiti infioratori. Se comporta de parca ar vrea sa te injunghie daca iti scapa un feliuta de chips pe jos si nu o ridici imediat. Sunt de regula ordonate, au garderobe impresionante si se pricep sa faca o curatenie fara cusur. Le plac rebusurile de cuvinte si sunt tentati de ideea de a conduce un cult religios. Slujbele ideale ar fi inginer, matematician, gangster.
Cei care-si sterg mai intai spatele, sunt dotati cu cea mai mare creativitate si totodata sunt cam impotriva ideei de stabilitate. Niciodata nu se poate avea incredere in ei. Daca cineva ii suspecteaza pe acestia de ceva, de obicei are dreptate. Sunt minunati in a conduce revolutii si pot fi niste hoti de elita. Adesea au talente in pictura. Slujbele ideale pentru ei ar fi artist, erou de razboi, homeless.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai posteriorul, au reputatie de oameni lenesi. Tind ori sa stea prea mult in fata televizorului, ori sa doarma prea mult, ori sa stea pe canapea prea mult. Le cam lipseste spiritul de initiativa. Slujbele ideale pentru acestia ar fi...somajul.
Cei care-si sterg mai intai organele genitale, au reputatie de persoane usoare, fie ca e vorba de femei sau barbati. Slujbele ideale pentru ei ar fi pozatul in reviste pentru adulti.
Cei care isi sterg picioarele mai intai, sunt cei mai placuti si competenti oameni. Sunt amuzanti, inteligenti si atractivi; sunt cei mai predispusi sa castige la competitii majore. De obicei atrag invidie, dar acest lucru e de inteles. Slujbele ideale pentru ei ar fi presedinte, rege/regina, Angajatul Acestei Decadei, guru.
Cei care obisnuiesc sa-si stearga mai intai labele picioarelor, tind sa se subaprecieze, uneori din cauza unei anumite culpabilitati, dar tind sa faca in continuare aceleasi lucruri care provoaca acea stare. Au intr-adevar maniere bune, le place gradinaritul si sa-si ceara scuze. Slujbele ideale pentru ei ar fi operator postal, casier bancar, geolog.