marți, 6 ianuarie 2015

Initiala prenumelui si personalitatea

- A - : Aceste persoane nu sunt prea romantice, dar sunt interesate de actiune si au fler pentru afaceri. Nu prea sunt interesate de flirturi care sa nu duca la relatii serioase si nu au rabdare cu persoane care se straduiesc sa fie prea dragute. Le plac oamenii care au un comportament natural, fiind ei insisi. Sunt in general persoane directe. Isi doresc sa fie atrasi de mentalitatea partenerului si este important pentru ei sa fie stimulati mental. Sunt foarte iubitoare, alintate (dar le place sa alinte in aceeasi masura), care isi vor face partenerul sa se simta apreciat pentru ceea ce este. Tind sa fie mai mult practice decat emotionale, dar de obicei stiu cum sa echilibreze aceste trasaturi. Dovezile de iubire in public nu sunt pe gustul lor, desi sunt extrem de pasionale. Ca defecte, uneori dau dovada de un egoism zdravan.

- B - : Cei cu aceasta initiala a prenumelui emana o anumita masura de senzualitate, adora sa fie curtate si sa primeasca daruri ca dovada a afectiunii ce le este purtata. Le place sa fie rasfatate si sa rasfete la randul lor. Isi pot controla sentimentele cu naturalete . Le plac senzatiile noi, sa experimenteze si de obicei au spiritul aventurii foarte dezvoltat. Sunt persoane foarte comunicative, le plac socializarile si isi fac prieteni cu usurinta.

- C - : Pentru aceste persoane este foarte important in primul rand sa fie intr-o relatie amoroasa; au mare nevoie de apropiere si de sentimentul de "impreuna". Isi doresc si au nevoie ca obiectul afectiunii lor sa fie acceptat social de catre cei apropiati (prieteni, amici, colegi, familie). Sunt persoane foarte senzuale si isi doresc ca perechea lor sa ii iubeasca pana la veneratie, dar daca nu primesc asta, isi retin orice dovada de afectiune pana o primesc. Sunt experti in a-si controla dorintele si sunt deosebit de perseverenti in orice isi propun.

- D - : Daca aceste persoane se decid ca isi doresc alaturi pe cineva anume, isi pun toate energia in acest scop si nu renunta cu usurinta. Sunt grijulii, protectoare si foarte sensibile la problemele altora. Sunt persoane loiale, pasionale, dar si geloase adesea. Detin un simt al umorului destul de ascutit. Le plac lucrurile excentrice, neobisnuite si au o atitudine deschisa de tot ce tine de viata. De obicei sunt foarte sociabile, au destul de multa incredere in oameni in general.

- E - : Cea mai mare nevoie a acestor persoane este sa comunice. Pentru ca o relatie afectiva sa functioneaze, partenerul lor trebuie neaparat sa fie un bun ascultator si sa le stimuleze mental, altfel nu vor ajunge mai departe. Aceste persoane urasc dizarmonia, pentru ele este foarte important sa vada si un prieten in perechea lor. Le place sa flirteze si o fac destul de des, dar din momentul in care se indragostesc, devin foarte loiali. Sunt persoane destul de extrovertite si pot lega prietenii cu usurinta.

- F - : Acesti oameni sunt romantici, idealisti, avand puternica tendinta de a pune persoana iubita pe un piedestal, supraidealizand-o. Le place flirtul destul de mult, dar daca isi iau angajamentul intr-o relatie, devin foarte loiali si nu mai au ochi decat pentru persoana iubita. In public, au tendinta de a fi extravaganti. Sunt romantici innascuti si sunt foarte generosi fata de perechea lor. Scenariile dramatice de amor sunt fantezia lor favorita adesea.

- G - : Cei cu aceasta initiala a prenumelui sunt firi pretentioase, dificile, cautand perfectiunea atat la ei insisi cat si la perechea lor. Persoana iubita trebuie sa aiba un intelect egal (sau superior) cu al lor si sa ii afecteze pozitiv statutul. Sunt persoane senzuale care adesea sunt percepute drept neobosite. Dau importanta in primul rand datoriei si responsabilitatii. Le poate fi de-a dreptul dificil sa se apropie emotional de ceilalti.

- H - : Cei din jur pot conta mereu pe cei ce au aceasta initiala la prenume. Sunt firi protectoare, pline de compasiune si intelegatoare. Sunt persoane visatoare (dar neinfluentabile) pasionate de viata. Acesti oameni cauta parteneri care sa le mentina pofta de distractie, amuzament si vor fi foarte generosi din momentul in care se vor angaja intr-o relatie. Sunt firi afectuoase, puternice, rabdatoare care vor investi totul in perechea lor. Adesea sunt perfectionisti si au credinte personale foarte puternice.

- I - : Au o mare nevoie de a se simti iubiti, chiar adulati. Au o mare placere in ceea ce priveste raportul sexual, sunt persoane senzuale, adora sa atinga si sa fie atinsi. Cauta un partener care stie ce face, sigur de sine. Sunt dispusi sa experimenteze si sa incerce noi metode de (s)expresie. Se plictisesc repede, au nevoie de schimbare si aventura, dar totusi sunt mai mult firi senzuale decat sexuale. Loialitatea nu este punctul lor forte (cel putin pana nu se vor angaja intr-o relatie stabila).

- J - : Aceste persoane sunt inzestrate cu o considerabila resursa de energie fizica; de exemplu ar putea dansa toata noaptea fara sa simta nici un strop de oboseala. Sunt persoane idealiste care au nevoie sa creada in dragoste. Pot tine relatii la distanta cu multa usurinta. Sunt firi romantice si adesea viseaza la mari povesti de dragoste. In general se entuziasmeaza cu usurinta in fata unei provocari ale vietii.

- K - : Aceste persoane sunt mai retinute, mai timide, dar sunt si destul de senzuale, pasionale. Isi iau foarte in serios relatiile. Au rabdarea necesara pentru a astepta sa apara persoana potrivita. Sunt firi foarte generoase, adesea altruiste. Dau dovada de loialitate, investesc mult in relatiile pe care le au si adesea se pun pe un plan secund pe ei insisi. Blandetea si dulceata personalitatii lor sunt foarte atragatoare pentru sexul opus.

- L - : Cei cu aceasta initiala a prenumelui pot fi foarte romantici, atasati de farmecul dragostei. Cel mai important lucru pentru ei este sa aiba o pereche. Iubesc liber, fara retineri, sunt dispusi sa-si asume riscuri. Au nevoie permanent de dovezi de iubire si nu prea accepta un refuz. Le place foarte mult sa fie stimulati mental, sa experimenteze lucruri noi si sa socializeze, fiind persoane destul de extrovertite.

- M - : Pot parea inocenti, modesti si timizi, dar cu totii stim ca aparentele sunt inselatoare. Pot fi destul de critici la adresa partenerului lor, dar asta pentru ca se pot indragosti doar de persoane care le indeplinesc standardele. Pot avea dificultati in a-si exprima emotiile si a se apropia de cei iubiti. Uneori dau dovada de egoism si nu prea cedeaza cand vine vorba de certuri. Adesea traiesc prezentul cu mare bucurie, dar mereu cu planuri pentru viitorul apropiat.

- N - : Sunt persoane foarte emotionale care se implica cu toata fiinta, fara limite atunci cand este vorba de relatii. Nu se vor multumi niciodata cu un partener care sa nu le fie asemanator, dar cred si in libertatea totala. Detin o mare rezerva nativa de energie si sunt persoane foarte deschise. Le place foarte mult sa-si rasfete si sa-si ocroteasca perechea. Sunt foarte plini de imaginatie si adesea viseaza la mari povesti de dragoste (cel putin pana si-o vor intalni pe a lor).

- O - : Cei cu aceasta initiala a prenumelui sunt foarte interesati de activitatile distractive, dar totusi destul de timizi si secretosi in legatura cu dorintele lor. Isi pot canaliza energia in scopul de a face bani sau a-si cauta perechea potrivita. Sunt firi pline de compasiune, pasionale care isi doresc acelasi lucru de la celalalt. Iau dragostea in serios desi au nevoie de diversitate. Uneori pasiunea lor devine posesivitate, lucru care trebuie tinut sub control.

- P - : Aceste persoane sunt foarte constiente de mediul social si nu ar face niciodata un lucru care sa le dauneze reputatiei lor, imaginii. Pentru ei, aparentele conteaza. Sunt persoane comunicative, senzuale, le face placere sa flirteze si au nevoie de o mare doza de satisfactie fizica. Sunt dispusi sa incerce noi moduri de a face lucruri sau de a incerca lucruri noi. Leaga prietenii cu usurinta, dar uneori se pot compara prea mult cu cei din jur.

- Q - : Au nevoie foarte mult de activitate si stimulare constanta deoarece au o cantitate nativa uriasa de energie fizica. Nu este deloc usor pentru cineva sa tina pasul cu aceste persoane. Sunt plini de entuziasm si tind sa fie atrasi de alti oameni datorita grupurilor etnice din care fac parte. Au nevoie de romantism si de conversatii care sa-i stimuleze deoarece sunt foarte sociabili si simt mai mereu nevoia sa comunice.

- R - : Sunt persoane directe, care tind sa fie foarte mult orientate spre actiune. Au nevoie de un partener care sa poata tine pasul cu ele si care sa le fie un egal in ceea ce priveste intelectul; cu cat e mai inteligent partenerul, cu atat mai bine. Sunt incitate mai degraba de o persoana cu o minte sclipitoare decat de un fizic grozav. Sunt persoane deschise, romantice si au nevoie in permanenta de feedback din partea partenerului.

- S, Ş - : Pentru aceste persoane, adesea placerea se afla inaintea ocupatiei, activitatii. Sunt niste idealisti romantici, plini de senzualitate, dar nu prea isi pierd controlul asupra emotiilor. De indata ce se angajeaza intr-o relatie serioasa, se implica total si raman loiali aceleiasi persoane. Sunt foarte protectori, sensibili, dar uneori pasivi si de obicei sunt foarte gelosi si posesivi. Tind sa fie cam egoisti, dar compenseaza prin bunatatea si toleranta lor nativa. Pot astepta oricat pentru a intalni persoana potrivita, iar cand aceasta va aparea, nu se vor juca nici o clipa si vor da dovada de seriozitate maxima.

- T, Ţ - : Sunt persoane foarte sensibile si uneori foarte pasive. Isi doresc un partener care sa ia initiativa. Viseaza mult la dragoste si se pot indragosti cu usurinta. Firi romantice, le face mare placere sa li se stimuleze simturile si sentimentele. De indata ce isi propun ceva, reusesc sa-si indeplineasca scopul. Nu prea sunt adeptii schimbarilor. Ar fi indicat sa asculte si sfaturile celor din jur in momente mai dificile si sa fie mai putin incapatanate.

- U - : Cand sunt indragostite, aceste persoane sunt cele mai entuziaste si cele mai fericite. Atunci cand nu sunt indragostite de o persoana, sunt indragostite de iubire si se afla aproape in permanenta in cautarea unei persoane care sa o adore. Adesea privesc dragostea ca pe o provocare, au nevoie de aventura si de libertate totala. Adora sa faca daruri si sunt dispuse sa puna sentimentele celuilalt mai presus de ale lor.

- V - : Individualiste, cu o mare nevoie de libertate, spatiu si emotii pozitive puternice, aceste persoane vor astepta pana vor isi vor cunoaste destul de bine partenerul pentru a se angaja intr-o relatie de lunga durata. Sunt atrase de persoane excentrice si au credinta ca varsta nu trebuie sa fie o bariera intre doua persoane. Sunt persoane sociabile si deschise.

- W - : Sunt persoane mandre, determinate, care nu prea accepta un refuz atunci cand este vorba de dragoste. Romantice, idealiste, dar uneori nu isi vad partenerul cum este cu adevarat. Au sentimente puternice si adesea isi rasfata foarte mult perechea, dar egourile lor pe cat de puternice sunt, pe atat de sensibile. Sunt foarte usor de ranit.

- X - : Aceste persoane au o nevoie constanta de stimulare deoarece se plictisesc foarte repede. Pot face mai multe lucruri deodata, dar se si pot relaxa cu mare usurinta. Sunt persoane foarte talentate adesea, dar din pacate tind sa fie cam infidele, neloiale. Pot tine cu mare usurinta mai mult de o relatie in acelasi timp.

- Y - :Cei cu aceasta initiala a prenumelui sunt persoane senzuale si foarte independente. Sunt romantice, deschise, dar adesea isi doresc ca toate lucrurile sa fie cum doresc ele. Au o tendinta de a-si controla partenerul, lucru care aduce neplaceri din ambele parti. Sunt persoane stimulante, cu un fin simt al umorului.

- Z - : De obicei aceste persoane sunt foarte romantice, dar adesea au ideea ca atunci cand iubesti, vine si suferinta, negresit. Isi doresc intotdeauna sa-si salveze perechea de problemele mai neobisnuite sau spontane si le face placere sa fie acolo, la nevoie. Sunt empatice si pline de compasiune, prietenoase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu