duminică, 11 ianuarie 2015

Cristalele potrivite in functie de zodie


Cristalele reprezinta unul dintre cele mai puternice instrumente folosite in astrologie. Fiecarei zodii ii corespund anumite cristale, care se spune ca sunt aducatoare de noroc si pace, prosperitate si ajuta foarte mult tonusul fiecaruia. Acestea sunt doar cateva dintre efectele pe care cristalele potrivite le pot avea asupra noastra. Sa vedem care sunt cristalele specifice fiecarei zodii
BERBEC - Jasp rosu - Are o actiune puternica de a stimula starile spirituale inalte, mareste/mentine forta vitala si stimuleaza fluxul energetic pozitiv. Are calitati puternice de vindecare, ajuta si in afectiuni ale ficatului, in detoxifiere. Este si foarte benefic in imbunatatirea creativitatii.
TAUR - Smarald - Ajuta la imbunatatirea intuitiei, memoriei si a puterii mentale. Se spune ca smaraldul este foarte benefic pentru cei ce au o cariera ca scriitori, jurnalisti si pentru cei care lucreaza in comert. Este de un real folos in afectiuni ale ochilor, nasului, sistemului nervos, sistemului digestiv.
GEMENI - Peridot - Acest cristal protejeaza de atacurile psihice si aduce spiritualitate in persoana care-l foloseste. Se spune ca tine la departare neintelegerile, confuziile si certurile. Umple personalitatea purtatorului de caldura si intelegere.
RAC - Piatra Lunii- Aducatoare de noroc, ofera protectie atat pe uscat cat si pe apa. Ajuta la inspiratia personala. Are mari puteri vindecatoare si poate preveni constipatia, problemele cardiace, afectiuni ale ochilor, tumorile, astmul, cancerul si afectiunile ce tin de sistemul reproducator si cel nervos.
LEU - Rubin - Imbunatateste prosperitatea si aduce bogatie in viata purtatorului. Protejeaza de energiile negative. Rubinul semnifica putere, demnitate, respect si autoritate. Sporeste si abilitatea de conducere si amelioreaza relatiile purtatorului.
FECIOARA - Ametist - Este foarte util in ameliorarea durerilor de cap, indigestiilor (poate vindeca durerile puternice de stomac), poate ameliora afectiuni ale plamanilor si poate fi folosit si pentru tratarea sistemului nervos central. Poate fi foarte util si in eliminarea anxietatii.
BALANTA - Opal - Acest cristal este aducator de noroc si adauga un farmec special in personalitatea purtatorului. Ajuta in cariera, in chestiuni financiare, in relatiile cu copiii si are puterea de a rezolva probleme ce tin de oricare aspect al vietii. Sporeste puterea memoriei si echilibreaza energiile purtatorului.
SCORPION - Hematit - Protejeaza de energiile negative si aduce sentimentul de siguranta. Sporeste curajul, puterea, toleranta si vitalitatea purtatorului. Mai stimuleaza si puterea de concentrare, imbunatatind memoria si gandirea originala. Focalizeaza energia si emotiile pentru echilibrul dintre corp, minte, spirit.
SAGETATOR - Turcoaz - Ajuta la imbunatatirea statutului si respectului in societate, imbunatateste mentalitatea si comunicarea. Ofera spirit de inovatie, protejeaza de atacurile psihice si ajuta la ameliorarea tuturor afectiunilor purtatorului, datorita marii puteri de vindecare. Imbunatateste si tonusul muscular si increderea in sine.
CAPRICORN - Onix - Atrage energia pozitiva si o respinge pe cea negativa, aduce optimism si putere de a depasi cele mai mari obstacole. Sporeste curajul si mareste puterea de concentrare. Este foarte util si pentru sporirea increderii in sine.
VARSATOR - Fluorit - Este un cristal ce ofera protectie si stabilitate, foarte folositor in armonizarea energiei spirituale. Sporeste abilitatile intuitive si functiile mentale, mareste puterea de concentrare. Amelioreaza durerile legate de dinti si oase.
PESTI - Citrin - Este foarte folositor in tratarea supra anxietatii, indeparteaza energiile negative din mediul inconjurator si ajuta la calmarea stresului. Este foarte utila si in vindecarea indigestiilor si in afectiuni ale ficatului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu