vineri, 24 iulie 2015

Energia sexuala si numerologia


Fiecare numar dispune de un anumit tip de energie sexuala si de caracteristici diferite. Asadar, tot ce trebuie sa facem pentru a ne afla numarul este sa insumam toate cifrele din data de nastere pana ajungem la o singura cifra (sau la numerele 11 sau 22, dupa caz. acestea nu trebuiesc reduse).
Numarul 1 - Sexul este foarte important pentru aceste persoane; au dorinte puternice, sunt creative si au o tendinta puternica de a domina. Se manifesta mai incisiv, sunt pasionale indiferent daca relatia este una stabila sau nu. Deoarece sunt atat de focoase uneori le lipseste sensibilitatea sau/si rabdarea intre asternuturi.
Numarul 2 - Cei cu acest numar sunt persoane romantice care adora sa fie rasfatate de catre partener(a) (dar stiu si cum sa rasfete la randul lor) si care cer foarte multa atentie. Sunt mai pasive, mai timide, nu sunt atat de pasionale ca numarul 1. Adesea au toane si tind sa se ataseze foarte repede, uneori pana ajung sa fie dependente de partener(a).
Numarul 3 - Aceste persoane sunt inventive, joviale le place sa experimenteze si sa se aventureze. Uneori tind sa se incurce cu persoane nepotrivite tocmai datorita faptului ca sunt foarte deschise; nu isi impun nici un fel de restrictie lor insisi. Firi libertine, fac mereu ceea ce le vine pe moment si sunt vesnic cu zambetul pe buze.
Numarul 4 - Sunt adeptii relatiilor de durata si sunt atente la toate detaliile legate de partener(a), nu le scapa nimic. Ei sunt la extreme: ori debordeaza de o sexualitate coplesitoare si intensa ori isi reprima dorintele. Starile lor oscileaza intre violenta si sensibilitate; magnetism, sexualitate primara, extrem de puternica.
Numarul 5 - Cei cu acest numar sunt pasionali si uneori le lipseste autodisciplina cu desavarsire. Dorinta fizica depaseste afectiunea, romantismul. Au nevoie sa experimenteze, au nevoie de variatie, iar activitatea lor sexuala e adesea furtunoasa. Sunt adesea nehotarati in privinta alegerii unui partener/unei partenere stabil(e).
Numarul 6 - Pentru numarul 6, "familia" este impulsul din spatele sexului, pentru ei familia este cea mai importanta sursa de energie. In pat sunt cooperanti, fara limite si inhibitii, dar isi doresc adesesa perechea perfecta. Pentru ei aspectul fizic al partenerului/partenerei este foarte important. Sunt firi romantice, senzuale.
Numarul 7 - In pat sunt plini de fantezii, sensibilitate si sunt selectivi in privinta unui/unei potential(e) partener(e). Uneori partenerul(a) lor ii poate percepe ca fiind prea distanti, reci, iar asta datorita faptului ca viseaza mult cu ochii deschisi. Sunt idealisti, cauta relatii stabile, persoana potrivita si pot astepta oricat pentru acest lucru.
Numarul 8 - Cei cu numarul 8 au puternica tendinta sa isi foloseasca sex appealul pentru a obtine putere materiala. Sunt pasionali, stiu cum sa atraga sexul opus, dar adesea mai exista si alt motiv in afara de placere in spatele sexului. Tind sa fie prea rationali, nu sunt fani ai romantismului, dar nici nu le lipseste complet.
Numarul 9 - Sunt loiali, stabili in relatiile afective, dar adesea anxiosi si tind sa foloseasca sexul ca pe o evadare din aceasta stare. Sunt idealisti si evita foarte mult certurile, neintelegerile deoarece le tulbura foarte mult echilibrul interior. Sunt firi care ofera foarte mult, dar din pacate uneori nu primesc pe masura.
Numarul 11 - Sunt atrasi de parteneri atipici. Tind sa devina dependenti emotional de partener(a) si sufera enorm atunci cand se ajunge la despartire. Sunt de o sensibilitate aparte si se supara repede, pot fi raniti cu usurinta, de aceea au nevoie de un/o partener(a) atent(a). La ei sexul e intotdeauna conectat cu dragostea.
Numarul 22 - Cei cu acest numar au pasiuni ascunse, au o sexualitate puternica si traiesc pentru a experimenta. Se pot simti ofensati cu usurinta, fapt care le produce probleme destul de mari intr-o legatura. Isi gasesc cu greu partenerul(a) potrivit(a) si vor avea numeroase experiente cu sexul opus.

foto

2 comentarii: