duminică, 31 mai 2015

Numerologie: Previziunile tendintelor lunare



Pentru a afla care este tendinta care va domina luna care ne intereseaza, tot ce trebuie sa facem este sa adunam numarul lunii cu anul care ne intereseaza, vibratia nasterii (totalitatea numerelor din data noastra de nastere pana se ajunge la o singura cifra sau la un numar maestru 11, 22) si vibratia scopurilor (care se obtine adunand vibratia de interior si exterior - vezi aici). Apar numai tendintele a 9 luni deoarece pentru lunile 10, 11, 12 (octombrie, noiembrie, decembrie), se va citi la numerele 1, 2 si 3 deoarece sunt readuse la aceste numere.
De exemplu, pentru o persoana cu vibratia nasterii 8 si a scopului 1, care vrea sa stie tendinta lunara a lunii iunie a anului 2015, va aduna 8, 1, 6 (luna iunie), 2015 pana va rezulta o singura cifra.
Acum sa vedem care sunt semnificatiile:
1 - Aceasta luna indica evenimente noi care pot marca o perioada favorabila realizarii oricarui proiect ce presupune hotarare si indrazneala. Trebuie sa va bazati pe propriile puteri. In mod deosebit, sunt indicate schimbarile, calatoriile, comunicarea, munca, vanzarile, cumparaturile.
2 - Trebuie sa fiti prudenti in ceea ce veti face in aceasta luna, pentru ca rezultatele pot fi destul de imprevizibile. Veti fi mai nelinistiti, mai iritabili, ceea ce va poate da tendinta spre erori, rupturi si pericole datorate neglijentei. Trebuie sa fiti diplomati si sa incercati sa va stapaniti.
3 - Aceasta luna indica o perioada norocoasa, in care pot aparea si schimbari pozitive pe plan familial si/sau profesional. Trebuie sa va hotarati si sa indrazniti sa luati sub control orice situatie, sa va faceti planuri de viitor si contacte sociale. Este o perioada frumoasa, plina de posibile bucurii din partea celor apropiati.
4 - O etapa a "insamantarilor"; acum trebuie sa incercati sa duceti la bun sfarsit ceea ce a ramas nerezolvat. Trebuie sa va pregatiti si sa munciti pentru ceea ce credeti ca este important in viitor si pentru a va atinge scopurile. Puteti da o alta fata viitorului vostru in aceasta luna.
5 - Luna aceasta indica prudenta maxima in toate domeniile, atentie, deoarece pot surveni accidente, pierderi si obstacole neprevazute. Nu trebuie sa riscati in aceasta perioada pentru ca puteti avea probleme in familie, la locul de serviciu, in relatiile afective sau cu sanatatea. Aveti rabdare si pastrati-va calmul.
6 - In aceasta perioada trebuie sa va dati silinta pentru a obtine rezultate pozitive in ceea ce intreprindeti deoarece realizarile depind numai de voi. Pot interveni anumite intarzieri, dificultati in anumite proiecte deci pastrati-va calmul si in aceasta perioada si menajati-va sanatatea.
7 - Este o perioada de studiu si reflectie; intuitia, care va cunoaste o mare amploare in aceasta luna, va va ajuta sa luati decizii sau sa lamuriti lucrurile necunoscute care va preocupau. Puteti calatori si va puteti evidentia in plan profesional. Prieteniile vor avea o importanta marita in aceasta perioada.
8 - O etapa in care ambitia si planurile pe origine materiala vor cunoaste noi dimensiuni. Trebuie sa prindeti curaj, in aceasta perioada puteti indrazni pentru ca va veti putea bucura de o forta de atractie si de o energie extraordinara. Puteti calatori si cunoaste persoane importante.
9 - In aceasta luna puteti depasi cu succes obstacole sau anumite probleme pe care le aveti de rezolvat. Va fi o perioada activa, importanta. Desi poate presupune si sfarsitul unei situatii conflictuale sau a unei legaturi, veti descoperi mai tarziu ca acel sfarsit a fost benefic pentru voi. Imaginati-va drumul si viitorul pe care-l doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu